Орлин Горанов изби рибата с този виц! Оказа се и добър имитатор... ВИДЕО

Орлин Горанов изби рибата с този виц! Оказа се и добър имитатор... ВИДЕО

Естрадната легенда Орлин Горанов разкри неподозиран за феновете му талант. Изпълнителят на "Светът е за двама" се оказва чудесен имитатор и разказвач на вицове. 

Горанов реши да разсмее последователите си в социалната мрежа с любимия си виц. Виждаме Горанов да се вживява изключително много при предаването на смешката, която определено успя да внесе усмивка в сивото забързано ежедневие на българина. 

 

"Споделял съм ви колко много обичам да разказвам вицове, а когато сме се събрали приятели е задължително. Този ми е един от любимите Винаги съм готов за нови вицове, така че давайте", споделя той под видеото с вица. 

Приятели на Орлин не крият, че отдавна са запознати с тази негова стихия да разказва вицове и винаги го карат да ги разсмива, когато са се събрали компания. И той винаги успява да извади нова забавна история, от която на  всички да потекат сълзи от смях./show.blitz.bg

Коментирай

За наша надка

За наша надка 11.12.2021 12:44

Зашо

За наша надка

За наша надка 11.12.2021 12:46

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Брутално грозна и смрадлива мангалка е наша надка.

За наша надка

За наша надка 11.12.2021 12:48

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е Кеър ту ю ООД. !!!

За наша надка

За наша надка 11.12.2021 12:49

!!! Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

Тодор

Тодор 12.12.2021 13:00

Това е виц, от Седемдесетте! Нищо, Орлин е готин и става все по-готин! Ние с жена ми много го ценим и се оженихме със Светът е за двама!