Обрат! Ето доказателство, че Моника Валериева пак спи с певеца Меди СНИМКИ

Обрат! Ето доказателство, че Моника Валериева пак спи с певеца Меди СНИМКИ

Връзката на Меди и Моника Валериева беше една от малкото звездни, които започнаха тази година. Уви, и тя се разпадна, а двамата изтриха всички доказателства, че някога се е случвала. 

В социалните мрежи се появиха скандални кадри, които хвърлят нова светлина върху отношенията им. Плеймейтката бе сред гостите на певеца по случай неговия рожден ден, а феновете подозират, че раздялата им е пълно фиаско.

 

Кариерата на Меди тръгна надолу, след като обяви любовната си авантюра с Моника. Бързо усетил, че губи почитателки и решил за пред медиите да го играе ерген, гласи новата светка клюка. 

Но от последните й сторита в Инстаграм се вижда, че е била на рождения ден на Меди и двамата си разменят многозначителни погледи. "Личи си, че са влюбени", пишат в нета почитатели на фолк звездата. 

От големите имена в попфолка единствено Азис и Галена честитиха празника на колегата си. Това затвърди слуховете, че повечето колеги на Меди не говорят с него, тъй като не показвал уважение към тях и се държал супер надменно,/show.blitz.bg

Коментирай

Попов

Попов 18.06.2022 14:06

Падение!

баста на чалгата

баста на чалгата 19.06.2022 12:01

Не ни занимавайте с боклуците на нацията.

Абе

Абе 20.06.2022 11:45

Ма тия са некви мангали бе.