logo

Няма да познаете Лили Иванова след новите подобрения по лицето й СНИМКИ

Няма да познаете Лили Иванова след новите подобрения по лицето й СНИМКИ

Лили Иванова остана почти неразпознаваема на последния си концерт в Пловдов. Примата на естрадната музика се появи на сцената с целия си блясък, но с няколко години подмладена. 

Оказа се, че Лили пак е прибегнала до разкрасителни процедури като ботокс, филъри и т.н., които я държат вечно млада. Явно този път се е оляла в изпъването на бръчки, тъй като отплещите й са паднали близо 40 години.

Страшна гавра с Лили Иванова, възмутени зрители хвърлиха... СНИМКИ

 Лили наложи забрана, повече няма да можем да я...

"Не можем да я познаем. В първия момент си помислихме, че на сцената е друг човек и всичко е част от шоуто. Не можем да отречем, че изглежда добре за годините си, но не трябва да се заиграва толкова със скалпела, тъй като изведнъж ще увисне и ще я споходи съдбата на Донатела Версаче", коментираха след концерта нейни почитатели, които са силно притеснени за здравословното й състояние. 

Известен журналист разплакал Лили Иванова

Кожата на лицето на Лили е като на млада жена. "Изумявам се как може толкова често да ляга под ножа, но в същото време да изглежда добре. Много нейни колежки се провалиха в опитите си да се правят на млади. Явно пестят пари и ходят при измамници, докато Лили винаги е държала на най-доброто", съскат от шоубизнеса./show.blitz.bg

Коментирай

яяя

яяя 06.04.2020 11:08

...ама въоще не мога да я позная от един километър!