logo

Страшна гавра с Лили Иванова, възмутени зрители хвърлиха... СНИМКИ

Страшна гавра с Лили Иванова, възмутени зрители хвърлиха... СНИМКИ

Няма сезон на роден музикален формат, в който примата на родната поп музика Лили Иванова да не бъде поне веднъж имитирана.

В последния сезон на "Като две капки вода" преди няколко месеца удобно в кожата на голямата певица се намести Милко Калайджиев.

Милко Калайджиев: Да ме поканят жури в музикален формат, да им кажа аз кой може да пее!

И щеше да бъде допустимо, ако превъплъщението на фолкпевеца бе останало само в рамките на шоуто, но тъй като то излезе извън пределите му, вече спокойно можем да говорим за откровено неуважение към таланта на голямата певица.

Ето какви пари изкарват Калев, Радков и Рачков!

Наскоро Милко Калайджиев отново се премени с руса перука, черна рокля и високи токчета, а причината бе покана от Димитър Рачков да участва в представлението му в Стара Загора.

Вместо с дежурните аплодисменти и одобрителни погледи обаче, проявата на фолкпевеца, който изпя един от емблематичните хитове на Лили Иванова - "Стари мой приятелю", бе изтълкувана като подигравка от голяма част от публиката в залата.

Събраха Мария и Рачков на купон, те не се поглеждат! СНИМКИ

Нищо че след изпълнението на приятеля си, Димитър Рачков го поздрави подобаващо, някои зрители хвърлиха голяма доза отрицание!

Очаквано часове след това социалните мрежи прегряха от възмутителни коментари по адрес и на Милко Калайджиев, и на Димитър Рачков./show.blitz.bg

Коментирай