Няма да повярвате къде поканиха Юлиан Вергов след „Откраднат живот”!

Няма да повярвате къде поканиха Юлиан Вергов след „Откраднат живот”!

След невероятната роля, която направи в хитовия сериал „Откраднат живот”, фен листата на Юлиан Вергов стремглаво се увеличава. А заедно с нея валят и професионалните предложения към актьора. Едно от тях обаче, направо ще ви събере погледа.

Вероятно заради сериозното излъчване, което вдъхва на образите, които пресъздава или пък заради набора си от лични качества извън снимачната площадка, Юлиан Вергов неведнъж е получавал предложения… да влезе в политиката. Това признава наскоро и самият актьор, без да пести каква е била реакцията му.

„Случвало се е, да. Но по принцип не обичам прекалено мащабните проекти, защото в тях участват много хора, а няма начин да познавам всичките. И в един момент може да се окаже, че някои от тях не са тези, за които се представят, а това не ми е твърде симпатично”, казва с откровен тон той. И добавя:

„Предпочитам да се събера с 20 души приятели - от които знам какво очаквам - и да свършим някаква работа в името на определена кауза. Ужасно е, ако не можеш да се погледнеш в огледалото… Самият аз се старая да си давам сметка за нещата от живота. Добре е човек да има смелост и да признае някои тъпотии, които е направил – и да си вземе поука, та да не ги повтаря”.

Шок и безутешни жени след напускането на Юлиан Вергов!

След „Откраднат живот”, където Вергов пресъздаде брилянтно сложната съдба на героя си доц. Виктор Банков, сега му предстои поредното филмово предизвикателство – „Пепел върху слънцето” по книгата на д-р Златимир Коларов „Илюзио магна”, базирана на истински случай.

„Книгата, естествено, е по-философски написана, докато сценарият е по-конкретен, по-динамичен, по-случващ се. Зад проекта стоят млади момчета – братя Калинови. Моят герой, д-р Стефанов, се намира в преломен момент от живота си. Той се опиянява от вътрешния си глас, убеден, че действа правилно, но после се оказва, че не е така.

Жена се преби заради Юлиан Вергов!

Историята е разказана просто и достъпно – на ниво текст е изключително въздействаща. За филма – ще видим”, открехва малко завесата Юлиан Вергов./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 22.04.2019 17:33

Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете ! http://bit.ly/2krgD93