logo

Няма да повярвате какво прави новата жена на Ивайло Захариев СНИМКИ

Няма да повярвате какво прави новата жена на Ивайло Захариев СНИМКИ

Животът на Ивайло Захариев е като след завъртане на 180 градуса, поне ако съдим по бързите темпове, с които се развиват отношенията му с новата му любов Станислава.

Блондинката е заела не само мястото в сърцето на актьора, но по всичко изглежда, че печели много точки и пред децата му, за които се грижи цяло лято така, сякаш им е родна майка.

Ивайло Захариев се пренесе при любовницата си СНИМКИ

Мързелувам си заслужено, след толкова турнета, пожелах да си направя и селфи на морето... А тези тримата уж небрежно ми правят бомба Дамян по-късно, докато разбивахме големите вълни, ми каза, че това му е най-якият ден!", пише Захариев в профила си в социалните мрежи.

Потрес! Ивайло Захариев поиска развод и сватба! СНИМКИ

А в своя Станислава показва колко е весело и задружно положението със синовете на Ивайло - Филип и Дамян, но не пропусна да покаже и дъщеричката си, която пък се разбира чудесно с актьора.

Припомняме, че Станислава и Ивайло се запознаха в края на 2018-та покрай заснемането на детски календар. За снимките Захариев позира и с двамата си сина, а Станислава се е щракнала с малката си дъщеричка. Кога е припламнала искрата на любовта между двамата, можем само да гадаем./show.blitz.bg

Коментирай