Потрес! Ивайло Захариев поиска развод и сватба! СНИМКИ

Потрес! Ивайло Захариев поиска развод и сватба! СНИМКИ

Ивайло Захариев потресе всичките си познати с решението, което взе в личния си живот. Актьорът от "Пътят на честта", чието семейство се разпадна преди около година, е поискал разтрогване на църковния си брак с бившата си съпруга Миряна.

Причината да бърза толкова е желанието му да предложи брак и да вдигне пищна сватба с новата си половинка Станислава, с която искали много да скрепят едногодишната си връзка и в гражданското, и с църковен брак.

Преди 8 години обаче, Захариев сключил църковен брак в протестантска църква, но идилията с бившата му половинка остава в миналото. Наскоро актьорът показа в професионална фотосесия и колко е щастлив с новата си любов. Снимките са дело на фотографката Калина Стефанова и очевидно са вбесили бившата му изгора Миряна, която веднага отвърна на удара, публикувайки свои фотоси, на които позира на морския бряг, пише "Уикенд".

"И докато си живееш и се тревожиш за нещо си, любовта те изненадва с приказка...", написа романтично чаровникът в социалната мрежа. Половинката на актьора също му отвръща с любовни послания.

"Любовта е дълготърпелива, пълна с доброта, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безчинства, не търси своята изгода, не се дразни, не е злопаметна, не се радва на несправедливостта, а се радва на правдата, всичко прощава, на всичко се доверява, на всичко се надява, всичко претърпява", отвърна му с цитат от Библията Станислава.

Красавицата работи в компютърната компания Ай Би Ем и нашумя като създател на "Бебеносещ календар", в който популярни личности позират за снимки с децата си, а средствата от продажбите се давали за благотворителност.

Припомняме, че Станислава и Ивайло се запознават в края на 2018-ма покрай новото издание на календара. За снимките Захариев позира и с двамата си сина, а Станислава се е щракнала с малката си дъщеричка. Кога е припламнала искрата на любовта между двамата, можем само да гадаем. Те обаче вече са неразделни и не крият чувствата си един към друг./show.blitz.bg

Коментирай

мераклия

мераклия 12.08.2020 12:02

Незнам защо наричат мерака любов,много мерак, много любов, много нещастни деца .егоисти.

дрън дрън

дрън дрън 13.08.2020 14:42

ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!

Аля

Аля 13.08.2020 15:02

Голяма красота, с тази рядка коса и анорексично тяло

ббб

ббб 13.08.2020 15:54

Този смотльо... дон Жуан

Raya

Raya 14.08.2020 19:39

Защо ли не виждам любов? Егоисти и позьори

Baba8

Baba8 15.08.2020 13:50

Злобариииииии! Май завиждатееееее

Сашо

Сашо 15.08.2020 15:04

Блиц и ПИК-гордостта на нашата журналистика! Най-интелигентните и достоверни медии за хората с ментални проблеми!