Ново 20! Петканови пак пред раздяла, този път заради... СНИМКИ

Ново 20! Петканови пак пред раздяла, този път заради... СНИМКИ

Отношенията между Алекс и Дани Петканови за пореден път потвърждават, че са достойни за сапунен сериал. Двамата ту се събират, ту се разделят, а "лично пространство" отдавна не определя отношенията им, защото всичко се споделя в социалните мрежи.

Май двамата отново са в обтегнати отношения, за което подсказа още в началото на годината Лудия репортер в профила си. Освен това двойката не се е показвала от доста време заедно - от месец и половина, а преди, както знаем, бяха точно обратното.

Край! Дани Петканов шокира с признание, оказа се, че с Алекс вече... СНИМКА

"Красива си, но очите ти излъчват тъга", пишат фенове под последните снимки на Алекс, а тя признава, че има проблеми от лично естество, но не конкретизира за какво точно става въпрос.

"В момента търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро", коментира Дани Петканов, а от излиянията му стана ясно, че е изпаднал в депресия и се опитва да осмисли съществуването си по някакъв начин. Поради тази причина е започнал и благотворителна кампания – през следващите 12 месеца той ще дарява 10% от рекламните си хонорари за добра кауза.

Алекс Петканова призна за първите пари от инфлуенсърството: Купих си... СНИМКИ

Припомняме, че миналата година по същото време звездната двойка отново бе пред развод, като след откровенията им в мрежата стана ясно, че са се изпокарали за пари. Даниел страдал, че Александра изкарва повече от него и това подтискало самочувствието му на мъж.

Дългокраката красавица работи като модел и инфлуенсър, от което трупа и тлъсти пачки в банковата си сметка. Популярността обаче я застигна, след като се омъжи в шоуто "ВИП Брадър", защото преди това изобщо не беше толкова търсена.

Дани Петканов призна и за още една корекция, вече е с... СНИМКА

От друга страна, Даниел упреквал жена си, че е работохоличка, че не отказва професионални предложения. По думите му тя трябвало да отсява най-стойностните оферти. Риалити звездата наистина рекламира всичко – от памперси до наргилета. „Моделството е до време! Няма да съм вечено млада и красива. Ако сега на работя, то кога?!”, оправдава се Александра.

Миналата година съпрузите посещавали семеен терапевт, за да се опитат да изгладят противоречията, но безуспешно. Така стигнали до извода, че е е най-добре да се разделят. Александра искала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък не се чувствал удовлетворен нито в семейните си отношения, нито в работата си, пише "Уикенд".

Ето го новото носле на Алекс Петканова, изненадата е голяма СНИМКИ

По всичко личи, че манекенката и бащата на сина й не могат да се разберат и да постигнах консенсус. Запознати издават, че в продължение на седмици те не си обелвали и дума, а напрежението помежду им можело да се разреже с нож. Дали обаче ще се стигне до официален развод още не е ясно. Възможно е двойката да преосмисли решението си, както се е случвало и в миналото./show.blitz.bg

Коментирай

Български човек

Български човек 25.01.2022 10:26

Стига сте ни занимавали с тези долни хора! Те не са еталон за подражание, а пример какви не трябва да бъдем! Желая им нещастие, дано се задавят от парите и пиара, който си правят! Боклуци долни!

Семейният приятел

Семейният приятел 25.01.2022 12:20

Да си рогоносец от грозна жена - това е толкова недопустимо! , се пееше в една песен на Сигнал..

И двамата

И двамата 25.01.2022 12:36

са фалшиви, без мозък и морал. Измет.

Лалугеров

Лалугеров 25.01.2022 12:58

Не ни занимавайте с тези боклуци, които не са свършили нищо полезно за човечеството по време на жалкото си съществуване !

цфефец

цфефец 26.01.2022 1:21

Те са две манекенки - Дани и Алекс Патканови. Това е лесбодвойка, която се е скарала.

Shrek

Shrek 26.01.2022 1:26

Дреме ми на ..а за тия изроди! Нищо не направили и с това и известни на аудиторията!

Shrek

Shrek 26.01.2022 6:35

Известни само с това, че са известни! Цял живот яли и срали и нищо не създали!!!

КОй

КОй 26.01.2022 13:01

Супер интересно да четем за недъгави и прости ку.рвета и още по убития плазмодий Дани пу.тито

кълванч татлъсес

кълванч татлъсес 26.01.2022 13:35

алекс искам да та заплодя

Селски Бик

Селски Бик 26.01.2022 13:50

Алекс бачкай до като си млада.После ще я ползваш само да пикаеш.