Край! Дани Петканов шокира с признание, оказа се, че с Алекс вече... СНИМКА

Край! Дани Петканов шокира с признание, оказа се, че с Алекс вече... СНИМКА

Какво става пак между Дани и Алекс Петканови? Двамата ту се събираха, ту се разделяха, като и в двата случая това се случваше публично и най-вече в социалните мрежи. Този път обаче, Лудия репортер, меко казано, смути последователите си с това, което призна, че се случва напоследък.

От началото на годината в живота на тв водещия и новоизлюпен инфлуенсър явно се случват доста промени, които предизвикват и достатъчно равносметки. Прави впечатление и, че той е все по-малко активен в социалните мрежи, където преди буквално споделяше всяка своя крачка.

Все още не е ясно каква е конкретната причина, но според близки до Петканов, той е изпаднал в депресия и по всичко изглежда, че отношенията му с Александра отново не вървят по мес и масло.

Дани Петканов призна и за още една корекция, вече е с... СНИМКА

"Може да ви е направило впечатление, но от един месец не съм активен в социалните мрежи. Причината е, че търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да правя по-смислени и градивни неща и да давам хубав пример, когато мога", пише в един от постовете си Даниел.

За да подкрепи думите си с действия, той започна годината с добро дело и дари кръв. По-късно пък обяви, че през следващите 12 месеца ще предоставя 10 % от рекламните си хонорари за благотворителност. Каква точно сума ще бъде събрана той ще разкрие в края на 2022 г.

Алекс Петканова призна за първите пари от инфлуенсърството: Купих си... СНИМКИ

Слуховете са, че между Дани и Алекс има непреодолими дрязги, които именно подтикват Петканов да изпада в такива емоционални състояния. Докъде ще го доведе всичко това обаче, предстои да разберем.

Припомняме, че преди три месеца звездната двойка си направиха ринопластика в Турция, но явно промяната във визията не им е помогнала особено за комфортна в личен план./show.blitz.bg

Коментирай

КОй

КОй 16.01.2022 12:26

аааа не... дръж си тъпото ку.рве и не ни занимавайте с жалките си ла/йняни истории

Знаеща

Знаеща 16.01.2022 12:26

Толковаа са безсмислени и двамата. Особено Петканова ,заприличала е на скумрия

йокин

йокин 16.01.2022 12:36

НАЯЛА СЕ ВЪШКАТА,ИЗЛЯЗЛА,на ЧЕЛОТО.

Roko

Roko 16.01.2022 14:37

Петканова няма сериозна професия,сериозните мъже вече не се занимават с подобни жени, те са безполезни а изискват и триразово хранене на ден.

Петкан Дивака

Петкан Дивака 16.01.2022 15:59

Кон бе. Кон.

ай сиктер

ай сиктер 16.01.2022 16:09

Абсолютни досадници.

Шшшш

Шшшш 16.01.2022 21:29

Уфффф пак ли ред сълзи,ред сополи, тоя индийски сериал няма край. Малко мозък да им бяха присадили и на двамата.

Гошо

Гошо 17.01.2022 0:09

Сега ще им течът носовете нон стоп. Пу, да не им е уроки. Убавци.

а.а

а.а 17.01.2022 14:29

да си припомним че тя му изневери и така връзка не се гради, к*рв§ляка си остава к*рв....