Дани Петканов призна и за още една корекция, вече е с... СНИМКА

Дани Петканов призна и за още една корекция, вече е с... СНИМКА

Дани и Алекс Петканови шокираха мрежата преди две седмици, като съобщиха, че са се подложили заедно на ринопластика. Оказва се обаче, че Дани не се задоволил само с нов нос, а е коригирал и брадичката си.

Това става ясно лично от него в едно от видеата в канала им в социалните мрежи, където с Алекс споделят надълго и нашироко за промените и процеса на възстановяване.

Ето ги оперираните носове на Петканови СНИМКИ

"Реших, че така и така лягам под ножа. Или ще го направя сега, или никога", аргументира се Петканов. Пластиката на брадичката с имплант е хирургическа интервенция, при която се хармонизира долната част на лицето в областта на брадичката, а така се нормализира формата и големината.

Много от последователите на Петканов обаче го вземат на подбив, че става за смях, но той приема всичко с хумор и не се притеснява от решението си и мнението на хората. Той дори сподели колаж с Алън от "Двама мъже и половина", защото доста заприлича именно на него след трансформацията си.

Алекс и Дани Петканови обявиха много тъжна новина! Решиха да... СНИМКА

Припомняме, че Петканов има присадена коса и нови зъби, а Александра пък е със силикон и доста разкрасителни процедури - филър в устните, скули, оформена брадичка./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 20.10.2021 12:15

Винаги ми е бил противен, лигав и грозен още като "лудия''репортер.С тези интервенции пак си остава такъв, даже вече изглежда и безполов.

Да питам

Да питам 21.10.2021 4:08

Тоя не беше ли оня,дето разбра че приятелката му има една сюрия пълначи,орева орталъка по всички телевизии каква ефтина к.урва е и най-накрая се ожени за нея?