Новият сериал на bTV "Съни бийч" стартира на 21 февруари!

Новият сериал на bTV "Съни бийч" стартира на 21 февруари!

Новият хитов сериал на bTV "Съни бийч" ще стартира малко по-рано от първоначалния замисъл и ще изненада зрителите още този петък - 21 февруари от 20:00 ч.

Именно с хитовата продукция медията ще открие и своя пролетен телевизионен сезон, а оригиналната продукция още отсега обещава да се превърне в хит сред българските сериали.

Новият сериал на bTV "Съни бийч" предизвика фурор на предпремиерната си прожекция СНИМКИ

Романтичната комедия, копродукция на bTV и „Междинна станция“, е създадена според световните кино стандарти, с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.

Иво Аръков свали 30 кила заради "Съни бийч" СНИМКИ

"Съни бийч" притежава всички характеристики на един модерен праймтаймов сериал - завладяваща история, отлична актьорска игра, силни персонажи и най-високо качество на реализацията, включително с техники на заснемане, които са използвани за първи път в подобна продукция.

Освен със "Съни бийч", денят на старта на пролетния сезон на bTV ще бъде отбелязан със специална забавна вечер. Веднага след премиерата на сериала, зрителите ще гледат хитовата комедия „Такси 5“, а „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще започне по изключение в 23.00 часа.

Пореден удар! Гаджето на Явор Бахаров го зарязва! СНИМКИ

След премиерата на „Съни бийч“, ударното начало на пролетния сезон по bTV продължава с новите сезони на „Гласът на България“ на 23 февруари от 20.00 часа, MasterChef България на 24 и 25 февруари от 21.00 часа, „Смени жената“ на 26 февруари от 21.00 часа и „Бригада Нов дом“ на 27 февруари от 21.00 часа. След премиерния си епизод, „Съни бийч“ ще продължи да се излъчва всеки петък от 21,00 часа.

Всеки епизод на „Съни бийч" пък, ще пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации – Слънчев бряг.

Сериалът разказва историята на четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/.

По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си.

Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци. Скоро обаче на хоризонта се появява общ враг, с когото групата трябва да се справи.

Това е младият син на собственика на хотела - арогантният и несигурен Никола /Явор Бахаров/ - разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали. Сега той е готов за отмъщение./show.blitz.bg

Коментирай

Ще видим

Ще видим 20.02.2020 20:26

Ще видим колко е хитов.Ако е като другите бг филми , по-добре не го излъчвайте.