Никол Станкулова побесня заради мечката в Белица

Никол Станкулова побесня заради мечката в Белица

Казусът с мечката от Белица предизвика невиждан интерес в социалните мрежи, където популярни и непопулярни хора се обединиха в нейна защита. Никол Станкулова също го направи и то достатъчно категорично.

Синоптичката от Нова тв, която всяка сутрин се изявява и в студиото на "На кафе" при Гала, не се стърпя и публикува коментара си в социалните мрежи, където очаквано получи одобрителни реакции от последователите си.

Бомба! Никол Станкулова скоро слиза от екран, а причината е смайваща

Драстичното напълняване на Никол Станкулова се дължи на... СНИМКА

"И какво е виновна мечката, че се разхожда в гората, за да си пази територията?", заяви ядосано Станкулова, която не за първи път взема присърце проблемите, засягащи животни./show.blitz.bg

 

Коментирай

Конче

Конче 06.07.2021 11:47

Ми като миришат гадно циганорие, дет са тръгнали уж за гъби, какво да очакват... Браво на Мецана, ама да ги беше довършила, че да оттърве света от малко боклук...

Блиццц

Блиццц 06.07.2021 13:43

Кой е на снимката - Дж.Джоли или Никол Станкулова? Нещо грешка на монтажа?!

123

123 06.07.2021 16:18

Докога ще ни занимавате с лица, известни с това, че са популярни? Тази анорексичка какво може да каже?! Да си чете изразително прогнозата за времето и да кротува! Какво като се е омъжила за милионерски син, остава си същото некадърно нищожество, което се напъва да се изтъкне. Боже опази!!!!

Ротатор

Ротатор 06.07.2021 23:43

Признанието е, че няма мечка. Това е била Никол с костюм на мечка. Пазила е територията на мечките, за да не ги притесняват.