Бомба! Никол Станкулова скоро слиза от екран, а причината е смайваща

Бомба! Никол Станкулова скоро слиза от екран, а причината е смайваща

Никол Станкулова май е бременна с второто дете. Синоптичката на Нова телевизия напоследък подозрително се е наляла в бюста, който иначе бе един от най-малките в родния ефир дори и след като притежателката му го наду със силикон преди време.

Освен това тя ходи с все по-широки дрехи и с това поражда съмнения, че е в очакване на бебе.

Ако се окажат верни слуховете, че хубавата водеща на прогнозата за времето е бременна, двете й деца ще имат точно 3 години разлика. Момиченцето, с което Никол дари своя избраник Теодор Минев, дойде на бял свят на 11 ноември 2018 г. – празника на Свети Мина. Майката кръсти детето Теа – на татко му, който е син на банкера Цеко Минев.

Драстичното напълняване на Никол Станкулова се дължи на... СНИМКА

Съдейки по вида на Никол в момента, второто бебе също най-вероятно ще дойде на бял свят в края на есента, така че рождените дни на двете деца ще са на близки дати, пише Уикенд.

През цялото време на първата си бременност Станкулова отказваше да говори за бебето, което очаква. В социалните мрежи тя публикуваше стари снимки, които заблуждаваха, че може и да не е бременна. По телевизията пък се появяваше в широки рокли, които скриваха промените във фигурата й.

Това не беше трудно, тъй като Никол до последно остана стройна и слаба и само наедрялото й коремче можеше да издаде, че скоро ще става майка. Но под широките рокли то едва се забелязваше, а когато вече нямаше как да се скрие, синоптичката слезе от екран.

Дори когато бебето се роди, майката запази в публичното пространство пълно мълчание по темата, като и до днес не е показала снимка на своята дъщеричка. Само на първия й рожден ден си позволи да сподели своето вълнение с думите: „1 година! Дори не бях подозирала колко е силна майчината обич, колкото и банално да звучи! Година, в която всичко друго някак мина на заден план! Благодарна съм за всяка една минута от тази година! Всички, които чакате точния момент за дете - не чакайте, просто не знаете какво пропускате”.

 

 


Сега Никол като че ли се движи по същата схема, както преди 3 години.

Тя отново тръгна с дрехи с висока талия или в рокли, които напълно скриват очертанията на фигурата й. В същото време почти е спряла да публикува снимки в социалните мрежи или, ако все пак пусне нещо, това обикновено са стари кадри. Прави впечатление, че иначе скромният й бюст сега е доста по-пищен от обикновено и понякога се налага гардеробиерите в Нова тв да прихващат деколтето й с безопасни игли, за да не се отвори пред камерите.

В последно време Станкулова все по-рядко се появява на екран, което допълнително подхранва слуховете, че е бременна. Ако тези подозрения се оправдаят, нищо чудно скоро синоптичката напълно да се оттегли от работа. За щастие на феновете й, тя е амбициозна и едва ли ще остане в майчинство много дълго след като роди. С първото си дете се върна пред камерите едва 4 месеца след раждането. Смята се, че е останала вкъщи само толкова, колкото й е било нужно, за да влезе във форма и да може да застане спокойно пред камерите. Тази схема най-вероятно ще се повтори и с бебе номер две.

Коментирай

Аlex

Аlex 05.06.2021 10:16

Е,и какво от това?!Щото била Никол Стамкулова.Е'гати и рекламата.Няма ли за какво друго да пишете?

Гала

Гала 05.06.2021 11:05

Стана ли съпруга?

https://kamerimoreto.eti.pw

https://kamerimoreto.eti.pw 05.06.2021 12:44

https://kamerimoreto.eti.pw

https://eticryptocurrency.com

https://eticryptocurrency.com 05.06.2021 12:45

https://eticryptocurrency.com

1234

1234 05.06.2021 13:16

Браво на Никол, че е решила да има още едно дете, това е нормално , а не е смайващо!Нека да има повече българчета!Да е жива и здрава, ще се справи !

Кпсс

Кпсс 06.06.2021 0:03

Ше ражда на гърба на съсипания българин и още как.тия живеят с крадени от народа пари като бейове.нали помните 2020 с какви пари ПИБ си вдигна капитала....възмездие ще има,но не на този свят. Б

Кпсс

Кпсс 06.06.2021 0:03

Ше ражда на гърба на съсипания българин и още как.тия живеят с крадени от народа пари като бейове.нали помните 2020 с какви пари ПИБ си вдигна капитала....възмездие ще има,но не на този свят. Б

LeoTigre

LeoTigre 06.06.2021 0:54

Много важно, че Никол щяла да има дете. Че коя е тая Никол Станкулова? Кога най-после ще я наритат от телевизията???

Коя

Коя 06.06.2021 1:16

Е много важно,милионерката бременна. И веднага щяла да се върне на екран,горката нали от заплатата живее..

Нели

Нели 06.06.2021 5:45

Стига с тези простотии. Това не ни интересува. Смешници жалки сте. Голяма работа че някоя си щяла да ражда. Ужас, отврат.

Биби

Биби 07.06.2021 1:29

Ах, колко много ни интересува дали е напълняла Никол Станкулова, та да се крие от камерите или пък ще ражда или няма да ражда! Да си гледа банкерския син,който не го е взела, само заради черните му очи. хе-хе Нали се сещате?

Виктор

Виктор 07.06.2021 4:42

Нека се увеличава поколението на красивите жени. Само така ще трябва да стигнем китайците по население. Но ще бъдат красиви.

Иван

Иван 07.06.2021 12:23

В потрес съм....няма да ям един месец...сън няма да ме хване ...много сте зле.

Bobby

Bobby 07.06.2021 23:42

Тази е абсолютен меркантилен парцал!

Хаха

Хаха 10.06.2021 15:35

Браво. Момичето ражда не като яловата и колежка Натали, която ламти за кинти и искаше да върже не един милионер с дете ама уви. толкоз лапане на салами и навъртян километраж не става наталке абортите на млади години оказват влияние на старини а ти вече си в категория стара мома

Хеликоптер

Хеликоптер 06.07.2021 22:13

Кой , не се е качил на покрива , на новата телевизия , и да каже , прогнозата за времето ,само той не се е , бебебосал. Юруш , натам , за да има , прираст.