Никита Джонсън потресе мрежата с това, което разкри от Банкок СНИМКИ

Никита Джонсън потресе мрежата с това, което разкри от Банкок СНИМКИ

Преди около седмица ви показахме как Никита Джонсън се забули, само че причината за този й вид съвсем не беше религиозна, както мнозина си помислиха.

В момента победителката от "Биг Брадър" е в екзотичен Банкок в компанията на своя любим Борислав и няколко приятелки. Разбира се, компанията събира погледите, откъдето и да мине заради доброто си настроение и атрактивен външен вид.

Никита Джонсън с жестока забрана от лекарите

На две от снимките, които Никита качи в социалните мрежи обаче, тя сподели нещо, което предизвика много реакции от нейните последователи. Това, което брюнетката разкрива, е тревожно и дори стряскащо, а някои от виртуалните й приятели искрено се вбесиха.

Никита Джонсън нагорещи със СНИМКА 18+ от басейна

"Бавното Лори... влюбваш се... но истината е, че бавното Лори е защитен вид, също така много опасно и едно ухапване може да бъде фатално. Но не това е най-страшното. Незаконни търговци ги продават като домашни любимци. Но за да са безопасни за хората, изродите им изваждат зъбките без упойка, с груби инструменти, причинявайки им невероятна болка и често смърт.

Има много видеа във Фейсбук, където малкото Лори уж си вдига ръчичките, за да го гъделичкат... Но истината е, че те повдигат ръчичките си, за да съберат отрова, защото се чувстват застрашени, а не защото им харесва да ги гъделичкат. Това малко Лори е бебе, и се надявам неговата съдба да е по-милостива.

Никита Джонсън: Подлагам на съмнение всяка информация, която достига до мен!

За съжаление, ако някой олигофрен реши да си го купи, ще му извадят зъбките. Аз му се порадвах малко, въпреки, че и това не е Ок защото когато ние показваме, че ги харесваме, незаконните ловци ще ги ловят за да ни ги предлагат. Сега си мисля за него и ми е жал защото цялата тази информация я разбрах ден след тези снимки. Затова я споделям с вас. Нека бъдем осъзнати", написа Никита в профила си и думите й предизвикаха вълна от възмущение.

Никита Джонсън дундурка бебе за празниците

"Няма по-големи животни от нас - хората!", се казва в един от многото коментари под публикацията./show.blitz.bg 

Коментирай