Никита Джонсън с жестока забрана от лекарите!

Никита Джонсън с жестока забрана от лекарите!

Никита Джонсън получи звучен шамар от пластичните хирурзи, защото те й забраниха всякакви корекции.

Победителката от "Биг Брадър" е дългогодишне фен на пластичните интервенции, а резултатите от тях личат отвсякъде по нея. Но явно бая е прекалила с тях, след като е получила подобни предупреждения.

Къде е Никита? Боби Ръгбиста флиртува с агнешко! Папарашки СНИМКИ

На атрактивната брюнетка са й забранени всякакви разкрасителни процедури, в които присъства скалпел, пише "Галерия", но доколкото познаваме Никита, тя няма да се откаже просто така от любимия си навик.

Никита Джонсън нагорещи със СНИМКА 18+ от басейна

До момента три клиники са отказали на риалити героинята естетически процедури, но тя не се е отказала от това, което иска да промени още в себе си. Става дума за повдигане на клепачите.

Никита Джонсън попиля родни мераклии и издаде пикантен факт

Гаджето на Борислав Борисов има над 10 корекции по лицето си и както става ясно - всяка следваща е риск за здравето и живота й.

При второто й участие в "Биг Брадър" тя изтърпя редица подигравки по свой адрес именно заради многото корекции, на които се е подложила.

Никита Джонсън: Подлагам на съмнение всяка информация, която достига до мен!

Въпреки това обаче, те са нейна фикс идея, от която поне засега тя не желае да се отказва./show.blitz.bg

Коментирай

Ани

Ани 07.09.2020 1:04

Стига вече с тези нарисувани,напомпани чудовища,кой е красив?Тя или той?Сексапил?Болна,пристрастена към скалпела ,а той едно дете не е отгледал.С сигурност тя го издържа!