Никита Джонсън избухна с невиждан гняв заради коронавируса СНИМКИ

Никита Джонсън избухна с невиждан гняв заради коронавируса СНИМКИ

Няма как родните популярни личности да подминат безмълвно страшната пандемия коронавирус, обхванала и света, и България, но сред тях има и такива, които изразяват доста бурно емоциите си.

Наскоро Никита Джонсън, която стана популярна покрай участията и победите си в риалити формата "Биг Брадър", пусна гнева си в действие, а причината се оказа настаналата масова паника.

Никита Джонсън показа уникална СНИМКА 18+ и разтърси мрежата с емоционално признание

"Ай сиктир с тази паника и неадекватно поведение!!! Голяма истерия и психоза в България, разбирам, че социалната отговорност да спрем този вирус в зародиш е огромна също както и да имаме изпълнение на мерките за сигурност... но същевремнно е трагично и опасно как хората се паникьосват. Хиляди публикации относно уж как да се предпазим от Корона вируса..но нито една не е научна", пише атрактивната Никита. И продължава така:

"В Германия и Швеция където се намирам в момента няма паника и супер драстични ограничения въпреки повече от 1000 заразени в Германия и около 500 случай в Швеция...

Никита Джонсън потресе мрежата с това, което разкри от Банкок СНИМКИ

Всички можем да се заразим, въпреки превенцияата с миене на ръце, маски и спазване на дистанция. Да, разбира се, че трябва да се пазим и да бъдем мобилизирани и стриктни, но ако продължи цялата тази паника генерално ще засилим неадекватни поведения и неадекватни решения.

Ами тези хора с автоимунни и придружаващи заболявания?! Горките живеят в огромен страх, стрес и ужас. Затова, ви призовавам, вместо да се паникьосвате, помогнете на някой, който в момента с право е паникьосан. Някой, който е възрастен, болен от така наречените придружаващи заболявания и има нужда от помощ с ходене на пазар, и други подпомагащи функции. Тези хора не смеят да си покажат носа навън, и с право, за тях опасността е най-голяма.

В крайна сметка ние по-здравите ще трябва да помогнем на по-нуждаещите се! Аз лично за себе си мога да кажа, че хич не искам да се заразявам с какъвто и да било вирус но нямам никакво намерение да се паникьосвам и да се превърна в дисфункционална единица.

Никита Джонсън срази с това признание и се забули СНИМКА

Затова, за Бога, запазете здравия си разум и помогнете, в момента, на старите и наистина нуждаещи се хора да не останат гладни от страх да отидат до магазина. Кой с каквото може!!!"/show.blitz.bg

Коментирай

Цоки

Цоки 18.03.2020 9:38

Коя е тази ,,кака"? Как и е името? Що за щуротии???

vlad

vlad 18.03.2020 10:10

В Швеция не са 500, а 1200 от 17ти март, така че карай си там шведските глупости и не ни поучавай...

Тъпак

Тъпак 18.03.2020 18:59

Абсолютно адекватно мнение на госпожата

Права е!

Права е! 19.03.2020 14:49

Абсолютно права е, като стадо са всички, кажат им блей и те блеят и като чуе едната овца, почват и другит!

!!!

!!! 19.03.2020 15:15

То със сигурност на теб някой трябва да ти помогне

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 19.03.2020 16:04

http://coronavirus.eti.pw

TNT

TNT 20.03.2020 0:00

И за по-подходящ начин на избухване се сещам като и видя мутричката на тази

РАЗБИРАТЕЛ

РАЗБИРАТЕЛ 20.03.2020 8:10

КАКВО РАБОТИ ТОВА МОМИЧЕ ? ЕБАТ Я ................