Никита Джонсън показа уникална СНИМКА 18+ и разтърси мрежата с емоционално признание

Никита Джонсън показа уникална СНИМКА 18+ и разтърси мрежата с емоционално признание

От началото на годината Никита Джонсън обикаля екзотични кътчета от света и събира енергия за новата 2020-та година. И докато черпи със сексапил и щури кадри в социалните мрежи, брадърката сподели много интимен момент със своите последователи.

"Носих го 9 месеца и един ден. Родих го за по-малко от час. Най-голямата физическа болка която някога съм изпитвала. Разбира се, че исках да ме упоят с всички упойки които можеха да се приложат но нямаше време. Той бързаше да се роди. Моят син.

Никита Джонсън потресе мрежата с това, което разкри от Банкок СНИМКИ

И все пак съм благодарна, че не го родих в таксито... човечеца който ни караше към болницата повтаряше само 1 мин...1 мин...там сме...там сме...още малко...13 юни 2004!

Боже...все едно беше вчера а всъщност са минали 15 години. Едно нещо е сигурно обаче и то е, че да бъдеш майка е да разбереш, че притежаваш сили, за които не си знаела, че притежаваш и да се справяш със страхове, за които не си знаела, че съществуват", пише брюнетката, която качи уникална снимка отпреди години, на която кърми малкото си бебе.

Никита Джонсън срази с това признание и се забули СНИМКА

На кадъра Никита е повече от ослепителна в ролята на млада майка, а коментарите под него са очаквано ласкателни и позитивни./show.blitz.bg

Коментирай

мими

мими 12.02.2020 23:50

Ти тогава и на човек си приличала.За разлика от сега когато мясаш на изтървана от музея мумия

Бивш фен

Бивш фен 13.02.2020 10:32

Гала изглежда прекрасно.Висока, стройна, няма селско излъчване и от както избяга от модернистично елегантния стил на Кремена и спря да носи кошници върху главата си изглежда поносимо. Предаването и обаче е досадно.Само Илиян и Анди му предават модерен вид.

мани ги тия гали и банди банди

мани ги тия гали и банди банди 13.02.2020 23:56

най-хубавата е новата от Бтв Виктория след това е Евчето Веселинова

възмутени

възмутени 14.02.2020 7:18

Тогава си била симпатяга и си била подходяща за секс. Но сега с тези дебели джуки направен уй ще развалиш вместо да го направиш.

venera

venera 31.03.2020 21:48

mnogo e sladka ,i mnogo e mila