Ненчо Балабанов удари кьоравото, прибира 10 бона за...

Ненчо Балабанов удари кьоравото, прибира 10 бона за...

Лятото е към края си и вече дори си задаваме въпроса къде ще празнуваме Нова година. По-предвидливите си правят планове и резервации още през септември, поради което и отдавна ни заливат рекламни предложения за празничния купон в края на годината.

Едно от най-промотираните предложения е за Ненчо Балабанов, който ще забавлява гостите в хотел близо до Пловдив, където кувертите за 3 нощувки варират между 1815 лева или 605 лв. на нощ. И това се води най-евтината опция. Най-скъпият вариант е 3180 лв. или малко над 1000 лева за вечер - пакет само за един човек. За сравнение, за същата цена човек може спокойно да празнува и почива за седмица в Тайланд.

Рачков се изпусна и издаде кога е сватбата на Ненчо Балабанов

Родните тур оператори и собственици на хотели понякога съвсем се оливат в описанието на 5-звездния лукс и увеличават цената на "удоволствието“ да се потопиш в него до колосална сума. В крайна сметка, за всеки влак си има пътници - колкото и да се изненадваме от надутите цени, очевидно има хора, които да ги платят, пише "Уикенд".

Изненада! Ненчо Балабанов се сгоди за... СНИМКА

Звездата от "Ол инклузив", който в момента събира пари за сватбата си, ще прибере 10 бона за да весели гостите в хотела. Очаква до дни комикът да се венчае за любимата си - красавицата Катрин Русева, която миналия уикенд вдигна моминско парти с най-добрите си приятелки.

Това е втори брак за Ненчо, който има един с преподавателка по музика Ралица, с която са разведени отдавна. От връзката им комикът има 16-годишен син Богомил, който със сигурност ще е шафер на баща си на втората сватба. Катрин пък, е 13 години по-млада от него. Двамата дълго криха връзката си, докато се убедят, че са един за друг.

"Не съм се чувствал романтик, но направих нещо много романтично", призна преди време актьорът и сподели, че преди предложението за брак за първи път от години, изпитал сценична треска. Пръстенът бил подарен по време на почивка в Гърция, а Катрин до последно не предполагала, че ще го получи.

Най-дългата връзка на Ненчо Балабанов, който е известен със слабостта си към красиви жени, бе с певицата Йоана Драгнева, но раздялата им дойде заради системните изневери на актьора./show.blitz.bg

Коментирай

Азтетаус16

Азтетаус16 19.09.2022 10:44

Жалко за момата.