Рачков се изпусна и издаде кога е свтабата на Ненчо Балабанов

Рачков се изпусна и издаде кога е свтабата на Ненчо Балабанов

През лятото се заговори, че актьорът и добър имитатор Ненчо Балабанов готви свтаба с приятелката си Катрин Русева. От него така и не чухме дали слуховете са истината, но пък колегата му Димитър Рачков се изпусна и дори издаде кога ще се случи събитието. 

Култовият водещ на "С Рачков всичко е възможно" не може да си държи езика зад зъбите и изглежда не може да пази тайни. По време на пилотния епизод на новото си шоу, в което му гостува Ненчо, той издаде кога колегата му ще мине под венчило. 

В национален ефир Рачков обяви, че Балабанов и Катрин ще си кажат заветното "ДА" след две седмици. Ненчо не реагира по никакъв начин на разкритието на колегата си, но със сигурност не се е почувствал добре, след като той самият крие упорито датата на свтабата. 

Влюбените гълъбчета се сгодиха отново тайно през лятото. Актьорът и 13 години по-младата от него дама се познават само от няколко месеца, но това не им пречи да мислят за сватба. Двамата се срещат по Коледа миналата година. Ден преди това Ненчо обяснява в тв интервю за Нова тв, че най-важна за него в момента е кариерата, а голямата любов, макар че няколко пъти е имал „големи любови”, все още не му се била случила. 

С нетърпение ще очакваме снимки и видеа от предстоящата сватба. Надяваме се и Рачков да е поканен, защото сме убедени, че от него ще научим подробности, които другите гости биха спестили./show.blitz.bg

Коментирай