logo

Нели Рангелова призна за забранена любов в Куба с девера на Мими Иванова СНИМКИ

Нели Рангелова призна за забранена любов в Куба с девера на Мими Иванова СНИМКИ

Нели Рангелова наскоро направи много пикантно признание, а повод за него вероятно е факта, че в момента певицата пише биографичната си книга и щедро връща времето назад

Чаровната изпълнителка, която от години е щастливо омъжена за бизнесмена Георги Бочуков, преди години е имала забранена любов не с кого да е, а с девера на колежката си Мими Иванова - Юрек Рибински.

И Нели Рангелова изкуши от морето... СНИМКА

Това призна самата тя в скорошно телевизионно интервю пред Гала в "На кафе".

"Затова винаги съм се шегувала с Мими Иванова, че съм й малко баджаначка", призна Нели с усмивка, предизвиквайки изумление в Гала. По това време Мими Иванова е била омъжена за брата на Юрек Рибински, но по-късно се врича във вечна вярност на голямата си любов Развигор Попов.

Нели Рангелова не пожела да внесе повече яснота и подробности за връзката си в Куба, но тя явно се случва по времето, когато тя е била омъжена за тромпетиста Данчо Капитанов. Техният брак не издържа дълго и в края на 80-те двамата се разделят.

Гняв! Нели Рангелова шокира със смразяващи признания за Емил Бояджиев!

И покрай музикалната си изява, за която Нели и Васил взели втора награда, срещнали любовта. Изпълнителката на „Бум-бум” се влюбила в брата на Юрек Рибински, баскитарист на групата „Но то цо”. Тогава въпросният музикант бил женен за Мими Иванова, която пък по-късно казва „да” на голямата си любов Развигор Попов.

Към днешна дата Нели Рангелова е щастлива до своята голяма любов в лицето на Георги Бочуков, с когото имат син. "Майка ми навремето ми казваше: "Нели, майче, за тебе ергени не се намериха." Моята карма е и друга. Винаги съм се влюбвала в обвързани мъже", признавала е неведнъж гласовитата певица. Когато среща Георги Бочуков, той също бил обвързан. Но двамата се влюбват от раз след благотворителен концерт в Бургас.

Нели Рангелова разплака с признание СНИМКИ

Нели пяла с Георги Христов и след събитието били поканени на вечеря. Насядали край кръгла маса, а столът срещу Нели бил празен. В един момент се появил "прекрасен мъж с невероятна трапчинка на брадата". Застанал срещу нея, погледнал я и казал: "Приятно ми е, Георги Бочуков, женен, с три деца". И Нели изтръпнала. Започнала да побутва колегата си Георги Христов да си ходят. „Вече не искам да чувам за женени с деца. Това беше като някакъв бич за мен", казала си изпълнителката. Само че не успяла да избяга. Било любов от пръв поглед.

В крайна сметка Бочуков намерил телефонния номер на Нели Рангелова и в продължение на три месеца всяка сутрин й изпращал съобщения за добро утро, пожелавал й прекрасен ден и т.н. И накрая тя се предала. "Разказвайки с хумор тази история, аз осъзнавам какво съм причинила с тази си любов на много други хора, но съм безкрайно щастлива, че той съумя в годините така да направи, че до днешен ние имаме много добри отношения с неговата бивша съпруга и с неговите три прекрасни, дъщери". 

Нели Рангелова призна как е смъкнала 18 кг

Двамата са заедно вече повече от 25 години и продължават да се радват на любов и хармония. "Той има невероятно топли ръце. Когато ме заболи нещо – челото или корема, слага ръка и след пет минути ми минава... Без тази топлина не мога", признава Нели./show.blitz.bg

Коментирай

фен

фен 11.01.2021 10:15

Абе по-вероятно де е някой кубински негър с магарешки к . р !

4ук4а

4ук4а 11.01.2021 10:38

на снимки изглежда готива милфка, сигурно са праели кубиски сандвич

firebg

firebg 11.01.2021 13:59

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

sssssssss

sssssssss 11.01.2021 14:47

фани ма за пожарния шланг коментар firebg

Димитър

Димитър 11.01.2021 19:32

Мопасан е изрекъл крилатата фраза: Всички жени са ...., за майка ми друг да го каже.

Олег

Олег 11.01.2021 19:34

Има виц : Жените и дините си приличат по това , че много ги чукат а един ги взема.

Пълнач

Пълнач 13.01.2021 3:34

Тая порода певиците са по зле и от проститутките!Поемат мръвката и веднага почват да разказват че срещнали голямата си любов докато някой друг и го надене.

Прости,без лоши мисли

Прости,без лоши мисли 13.01.2021 10:21

Нели,не си попаднала на голям дебел хубав с прекрасна глава и твърд по 4 пъти на ден даващ много мляко иначе никога нямаше да ходиш по чужди мъже

Нелито

Нелито 13.01.2021 12:59

Нели,не си попаднала на голям дебел хубав с прекрасна глава ...... грешиш моето момче. На всичко съм попадала. Като млада ми викаха Нели Несиговади.