Нели Рангелова разплака с признание! (СНИМКИ)

Нели Рангелова разплака с признание! (СНИМКИ)

Нели Рангелова никога не е можела да скрие тъгата, която изпитва по родителите си. Винаги на свои концерти певицата изпълнява песни, които са специално посветени на хората, които са й дали не само живот, но и пример за живот.

За изпълнителката, която обикновено се старае да е ведра и усмихната пред камера, е много трудно понякога да обира емоциите си, особено пък, когато става дума за загуба на скъпи за нея хора.

И явно покрай великденските празници, когато традиционно семейството се събира около празничната трапеза, спомените на Нели отново са разпалили истински пожар в душата й.

"Любов и...обич!!! Думите не стигат!... Благодаря за всичко, което ми дадохте!!! Мамо и Тати!!! Много песни Ви посветих, но... благодаря, че съм вашето дете!!! До последният си дъх ще Ви обичам! Поклон!", написа певицата в личния си фейсбук профил и разплака стотиците си последователи.

Припомняме, че освен майка си и баща си, Рангелова загуби преди две години и бившия си съпруг Данчо Капитанов./show.blitz.bg 

 

Коментирай

KOKO

KOKO 03.05.2019 23:44

СТАРА Е ВЕЧЕ И ЗА НИЩО НЕ СТАВА, ТОВА И Е ПРОБЛЕМА, А И ЖОРО БОЧУКОВ НАМА ПАРИ ДА И ЗАДОВОЛЯВА КАПРИЗИТЕ !!!

taka e

taka e 04.05.2019 17:26

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93