Гняв! Нели Рангелова шокира със смразяващи признания за Емил Бояджиев!

Гняв! Нели Рангелова шокира със смразяващи признания за Емил Бояджиев!

Вчера стана ясно, че на 45-годишна възраст ни е напуснал Емил Бояджиев, който бе един от най-талантливите студийни режисьори, композитор и продуцент на десетки български музиканти.

Звукозаписната дейност Бояджиев развиваше в собственото си студио. Създател е на аудио продукцията за редица популярни български изпълнители - БТР, Лили Иванова, Алегро, Стефан Илчев, Кафе, Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Васил Найденов. 

Ядосана на традицията хората да се сещат за някого едва, когато него вече го няма, Нели Рангелова избухна със свиреп статус в социалните мрежи:

"Гневна!Тъжна!Ядосана съм! Хич не ми пука как ще ме коментирате или къде!! Що не пуснете още един клип или песен с Емо?? Ще съберете лайкове!! Абе хора,къде бяхте последните години, когато Емо беше жив? Emil Boyadjiev

Живееше в мизерия, мърсотия! Като клошар! Болен от диабет и хиляди усложнения! Носеха му супичка за 2лв от близкото заведение! Мръсен, целият в лекета и.. не ми се говори! Когато отидох, ме беше страх да го докосна, както и всичко в домът му!! Даа смейте се! Емо беше чепат! Знам! Карали сме се много пъти! Егото му беше голямо... докато не срешна Голямата Любов! Забранена! Семейна, с дечица! Няма лошо и аз я знам! Записи, албуми, за любимата! Промени се!

Нели Рангелова зашемети с визия СНИМКИ

От вино сутрин, мастика - е какво е диабета? Нали чака любимата, за поредния запис? Много хора му предлагаха помощ! Имаше лекар който го гледаше като брат други... абе! Емси, ако разбереш какво пиша ще ме гръмнеш, но! Емо сега е в моргата на Пирогов! Чака да го вземат! Дали да не пусна и аз сега едно парче, или? Знам, че много колеги са записвали с него, но... Музо.. ти си в джаза!!! Emil Boyadjiev/ Обичам те слънце мое. !!", пише певицата, а това, което иска да каже, е повече от ясно и за жалост вярно./show.blitz.bg

Коментирай

emil_pantev

emil_pantev 17.02.2020 19:10

Още един алкохолик интелектуалец от блясъка и лукса през мизерията се пресели в отвъдното. Какво по-нормално?

Лора

Лора 17.02.2020 23:45

"СРЕШНА" вместо срещна е написала Нели Р.

E Nikolova

E Nikolova 18.02.2020 0:58

Как не ви е срам г,-жо Рангелова да трупате дивиденти на гърба на починал човек. Вие нямате сърце и душа. Нямате право да изкарвате лични факти от живота на Емо. Вие сте безмозъчно същество!

E Nikolova

E Nikolova 18.02.2020 6:33

Мерете си приказките, когато коментирате и обиждате умрелите г-жо Рангелова. Утре живота ви може да се завърти така,че да ровите по кофите, а хората да си шушукат " Тая не беше ли оная дето писа че Емо Бояджиев живеел като клошар "..

Я млък

Я млък 18.02.2020 9:43

Неграмотно създание с огромно самочувствие! Като не можеш да изпълниш с нещо друго, си правиш пиар на гърба на човека! Нело, глас горе-долу имаше някога, но почтеност и мозък никога не си имала. Млъквай и се скрий някъде, досадна си и доста смешна в опитите да се изкараш двайсетгодишна.

1234

1234 18.02.2020 19:39

Не нападайте Нели Рангелова която казва истината.... Жалки сте с вашата фалшива почтенност

Аврора

Аврора 18.02.2020 20:18

Като е толко гневна и разярена,що обвинява всички напосоки,а не е ходила през ден с по една мрежа с продукти,храна,сготвено нещо - да му помага реално,а не да се гневи сега демонстративно по сурат-тефтеря?Много се загрижила,след като умрял,а преди това?!

Аврора

Аврора 18.02.2020 20:20

Всичките тия кифли са дали десетки хиляди за цици и джуки,за парцалки и боклуци,за какви ли не пътешествия,а за този,който е направил възможни техните големи хитове,а те кой знае колко пъти не са си платили,за да си купят нов парцал,а той е мизерствал...