Не е за вярване какво причини Джизъса на децата си!

Не е за вярване какво причини Джизъса на децата си!

Благой Георгиев трудно може да не предизвика коментари с действията си, особено ако са свързани с децата или вече бившите му жени. Както се казва - името му отдавна е нарицателно за не много смислени и прибързани решения, които след това, както добре се вижда, му струват скъпо във всеки смисъл на думата.

Честата смяна на жени в живота му сякаш вече се приема като нещо нормално за него в публичното пространство и никой не си представя, че той ще си намери жена, с която да остарее. И вероятно нямаше да има толкова негативни реакции, ако в ситуациите не присъстваха и деца, а при Джизъса те са вече достатъчно на брой - засега четири.

Джизъса изгони от "Сървайвър" сина на легендарен вратар СНИМКИ

Отношението на ексфутболиста към наследниците му много често провокира вълна от негативизъм и хейт към него, защото се оказва, че той се вижда с децата си от дъжд на вятър - например със сина си от Есмер Омертова, с когото не е в контакт от години, както гласят тиражирани в публичното пространство информации. Вероятно сходно е положението и със сина му Благой от Златка Райкова, която пък в началото на месеца стана майка за втори път от новия си приятел Карен, пише kliuki.bg

Благо Джизъса изригна срещу аверите си в "Сървайвър" СНИМКА

Ако вярваме на последните слухове, Джизъса няма намерение да дава никаква част от спечелените в "Сървайвър" пари за наследниците си, както иначе би било редно. Вместо това щял да пръсне цялата сума за себе си - една част за жилище, а другата за разни подобрения по външността.

"Благо иска да си смени отново ченето и да го направи по най-съвременните технологии. Вече се е уредил с клиниката и бленува новите си "конски" зъбки", бъзикат го вече в мрежата./show.blitz.bg

 

Коментирай

WALDES

WALDES 16.05.2023 15:18

ТЪП.НЕРЕЗ

дъното ?

дъното ? 16.05.2023 15:20

тоя от копаене на дъното вече излезе в Китай

Един от селото

Един от селото 16.05.2023 15:56

Със новите си зъбки да дойде да ухапе моя муй.

Ауу

Ауу 16.05.2023 20:45

Повръща ми се от този! Честно, не зная колко нисса топка трбва да са нези жени, които са били и са, или ще бъдат с този противен всякак мъж.

Мара лудата

Мара лудата 17.05.2023 0:35

Такива бащи ,след време никой да не ги погледне!

ИСТИНА

ИСТИНА 17.05.2023 0:35

Боклук!

Дара

Дара 17.05.2023 0:52

Грозен нерез, спечели сървайвър. Нямам думи. Той не е победител, а жалък дзвер. Момичето на 21 години сложи в джоба си всички атлети и спортисти. Достойна с поведението и играта си

Завършен

Завършен 17.05.2023 7:46

идиот, рядкосрещан. Гнус.

Пламен

Пламен 17.05.2023 18:02

Този боклук нито е бил качествен нито е качествен човек! Щом и Венци Стефанов го игнорира няма какво повече да говорим!

Пламен

Пламен 17.05.2023 18:05

Този боклук нито е бил качествен футболист нито е качествен човек! Щом и Венци Стефанов го игнорира няма какво повече да говорим!