Благо Джизъса изригна срещу аверите си в "Сървайвър" СНИМКА

Благо Джизъса изригна срещу аверите си в "Сървайвър" СНИМКА

Благо Джизъса, който рядко показва емоции в "Сървайвър", тотално изгуби контрол. Ексфутболистът остана буквално като гръмнат от решението на аверите от неговата "чалга" коалиция - фолкаджийката Татяна, атлетът Иван и гемологът Светльо, да се съюзят бившия вражески отбор "Сини".

"Как се извъртяха за един ден? Как обърнаха палачинката?", завайка се Джизъса на Острова на отшелника, където е изгонен.

Преди да изпадне в немилост, Благо беше лидер на племето "Червени" и шеф на "чалга" коалицията. След сливането на двата отбора, той загуби позиции и беше пратен в изгнание от мнозинството.

Ето кой топли леглото на Поли, докато Джизъса е в "Сървайвър" СНИМКИ

"Преди да отида на Острова на отшелника, моите хора ме попитаха какво да правят занапред. Казах им да не се свързват с никого! Трябва да си пазят честта и достойнството до края!", заяви той.

Според него, приближените му Татяна, Иван и Светльо е трябвало да се коалират единствено с независимите играчи - влогърът Чефо, актрисата Снежана, певецът Тино и каякарката Станилия, за да разклатят бившия отбор на сините, който изглежда непробиваем. В основното му ядро са футболистът Цецо, дизайнерът Едис и брокерът Павел, а около тях кръжат още няколко претенденти за славата.

Джизъса отслабна драстично в "Сървайвър", вижте колко СНИМКИ

Докато Благо се тръшкаше, Станилия и Снежана също бяха изпратени на Острова на отшелника. Последва битка за оцеляване между тримата изгнаници, в която шампионката по кану отпадна от приключението. Актрисата и футболистът ще продължат да живеят в изолация на самотното парче земя./show.blitz.bg

Коментирай