Ето кой топли леглото на Поли, докато Джизъса е в "Сървайвър" СНИМКИ

Ето кой топли леглото на Поли, докато Джизъса е в "Сървайвър" СНИМКИ

Благо Джизъса май най-накрая успя да си намери майстора в лицето на последната си съпруга Полина, която обаче, за разлика от предходните, се оказа доста хитра и изобретателна. 

Ако до момента ексфутболистът е бил този, който изневерява на половинките си, ето, че сега това се случва на него при това с такава мощна сила, че още отсега сме сигурни, че свят му се е завил.

Джизъса направи луд цирк във Велинград, но бе заплашен от... СНИМКИ

Както е известно, в момента Джизъса се мори в "Сървайвър", където се бори за оцеляването си. А през това време Полина не си губи времето! След като наскоро отговори публично на последователите си в какви отношения е с Благой, и стана ясно, че двамата се развеждат, ето, че сега е разкрит и новият мачо, който топли леглото на красивата брюнетка.

От известно време Поли кръшкала на Благо с ММА боеца Христо, а пред приятелки споделяла, че секса с него бил толкова уникален, че не й трябвало много време, за да забрави окончателно за съпруга си.

Джизъса отслабна драстично в "Сървайвър", вижте колко СНИМКИ

Христо се вмъквал с дома им с Поли всяка сутрин, а понякога не го напускал с дни. Развратът, който се вихрел в брачното ложе на Джизъса, бил огромен, гласят активните горещи слупове за двойката, гласят активно тиражирани в публичното пространство слухове.

Веднага се появиха и твърдения, че всъщност за Поли брака с Благой бил повече пиар, отколкото любов. Той пък, на свой ред, използвал нея и семейството й за пари.

Преди да срещне Поли и да се ожени за нея, Джизъса почти беше занулил финансите. Припомняме, че още докато беше със Златка Райкова тя беше тази, която се грижеше за семейния бюджет. Сега обаче, за Джизъса настъпиха доста мрачни дни, защото последната му жена го надхитри жестоко./show.blitz.bg