Джизъса изгони от "Сървайвър" сина на легендарен вратар СНИМКА

Джизъса изгони от "Сървайвър" сина на легендарен вратар СНИМКА

Въпреки че е изгонен на необитаемия Остров на отшелника в "Сървайвър", Благо Джизъса не се предава и методично отстранява съперниците си. Футболистът успя да изхвърли поредния силен играч след битка, изискваща не сила, а логика и спокойствие.

Благо надви брокера Павел, който е син на легендарния вратар Здравко Здравков и до този момент се справяше отлично и като стратег, и като състезател в тежките физически изпитания. Победата осигури на Джизъса още време в екстремното риалити и шанс да атакува финала за 150 000 лева.

Благо Джизъса изригна срещу аверите си в "Сървайвър" СНИМКА

Павел и инфлуенсърката Мария - изгнаниците на Острова на отшелника, трябваше да прекарат топка през трасе от препятствия и да подредят пъзел. Първа с фигурите се справи Мария. Благо и Павел останаха да се борят един срещу друг и видимо се изнервиха, докато търсеха правилните ходове. След дълги, напрегнати минути, Джизъса успя да нареди пъзела преди съперника си.

"Тръгвам си от "Сървайвър" щастлив и с високо вдигната глава, не само, защото научих много за себе си и за хората, а и заради начина, по който играх. Не съжалявам за нито един ден, за нито един залез, за нито една игра. Взех максимума и дадох, каквото можах", каза Павел преди факлата му да загасне завинаги и да се присъедини към журито, което ще определи победителя.

Филип Буков се разгневи на тази постъпка в "Сървайвър" СНИМКА

В риалитито брокерът беше част от петорна коалиция, която изглеждаше непробиваема. На метри от финала на 16 май двама от най-близките му приятели - футболистът Цецо и студентката Ермина се обърнаха срещу него и го изпратиха на Острова на отшелника, а неочакваният им ход тотално пренареди картите в "Сървайвър"./show.blitz.bg

Коментирай

дидо

дидо 10.05.2023 9:36

тая ръжда си умреха да го бутат , и оня джафер и продуценти си затварят очите че играе нечестно

Мунчо

Мунчо 17.05.2023 17:39

Благой е тъп педал!!С тези оскубани вежди и изкуствени зъби,нарисуван с безразборни татуси навсякъде си мисли едва ли не че е велик и известен! Дъртата Татяна всички разбраха че му е била в кревата!Марчето и Снежка и те го споделиха!Изобщо жив бардак спретнаха с тоя дърт миндил!!