logo

Не е за вярване! Джулиана Гани спира с пластичните операции, защото е... СНИМКИ

Не е за вярване! Джулиана Гани спира с пластичните операции, защото е... СНИМКИ

Джулиана Гани май се кани да спре с пластичните операции, защото е постигнала съвършена визия, поне според собствените си представи за такава.

Плеймейтката, която роди в началото на миналата година, има серия от хирургични интервенции, защото все нещо не й е харесвало в огледалото. И едва ли някой се сеща към днешна дата за първоначалната й визия. Виртуалното пространство обаче, е пълно с нейни фотоси и начина, по който е изглеждала преди.

Джулиана Гани шокира с признание какво е правила през нощта... СНИМКИ 18+

Джулиана има три хирургични интервенции за уголемяване на бюста, три за корекция на носа, а филърите в устните и по лицето изобщо не ги брои, пише "Уикенд".

Джулиана Гани се съблече гола и показа татуировка върху най-милото си СНИМКА 18+

Последната операция на Гани е от началото на 2019 г., когато за последно си изпили носа. Ринопластиката направила в частна софийска клиника при гръцки хирург. 

Блондинката за първи път легнала под ножа на 21 години. По това време тя се изявявала като танцьорка на пилон и по-опитните й колежки я посъветвали, че с по-пълна пазва ще изкарва повече бакшиши. Джулка започнала работа в стриптийз бара едва на 16 години – нелегално и без знанието на майка си, пише още изданието.

Мъжът на Джулиана Гани крие извънбрачно дете в Русия СНИМКА

Изчакала обаче да стане пълнолетна и чак тогава се престрашила да се оперира. "Като си сложих силикона, интересът към мен скочи. Получвала съм по 500 лева само за един еротичен танц!", споделяла е Гани за миналото си, към което сега не иска да се връща.

След като слязла от пилона, блондинката започнала да се занимава с друго – да се снима гола за еротични списания. Тогава преценила, че гръдната й обиколка не е достатъчно голяма и отново се подложила на операция. Резултатът обаче не я удовлетворил. "Не бяха направени добре, затова се наложи пак да ги оправям!", обяснява Гани и затова ляга за трети път под ножа, след като печели конкурса "Мис Силикон".

"Суетата си оказа влияние. Смятам, че в момента бюстът ми е съизмерим с височината ми!", твърди младата майка, която има общо 2000 кубика силикон в пазвата си.

Джулиана Гани възмути със СНИМКИ 18+ на силиконовите си бомби

Когато родила сина си Давид, блондинката отказала да кърми бебето точно за да не си развали бюста. Тя не искала за четвърти път да го реже и прекроява, защото вярвала, че вече е идеален.

"Толкова много съм искала да изглеждам така, както ме виждате в момента, но това е финалът. Няма накъде с още пластични операции. Не искам повече силикон, носа си го харесвам – последният път се получи идеален! Спирам с корекциите!", категорична е днес риалити звездата. И допълва, че само зъбите й са естествени, макар че ги е подлагала на процедури по избелване.

Потрес! Джулиана Гани се събуди нагоре с краката и... СНИМКИ

Джулиана Гани обожава да се подлага и на всевъзможни модерни процедури за освежаване на лицето. Неотдавна тя си издърпа слепоочията чрез модерен метод и се сдоби с т.нар. "лисичи очи"

"Щастливата съм, че го направих. Интервенцията трае 45 минути. Използват се мезоконци, които са разградими в организма и са напълно безопасни. Прави се с местна упойка. Не мога да кажа, че не боли, все пак се използва игла", сподели силиконката. Ефектът от дръпнатите очи трае до 6 месеца – след това манипулацията трябва да се повтори, за да има същия ефект./show.blitz.bg

Коментирай

баста

баста 04.01.2021 13:02

Отвратителна е била,такава е и сега.Пластмасова менте жена.