logo

Мъжът на Джулиана Гани крие извънбрачно дете в Русия СНИМКА

Мъжът на Джулиана Гани крие извънбрачно дете в Русия СНИМКА

Джулиана Гани е силно притеснена за верността на своя съпруг Илиян Найденов. Нейният син Давид се оказа с двойник чак в Русия, а силиконката обвинява таткото, че е отскачал до там при чужда жена. 

Извънбрачен син ще се окаже, че има половинката на Джулиана Гани. За това алармира самата устата силиконка в социалните мрежи и дори показа доказателство. 

„Давид и Давидик! Онзи ден получих няколко съобщения, че детето в ляво прилича много на Давид. Отворих го и освен огромната прилика останах изумена от факта, че се казва Давидик! Не знам как е възможно дори, но според мен наистина Давид има своя малък, сладък двойник от Русия", пише Джулка в Инстаграм. 

"Вие вярвате ли в силата на вселената или мислите, че е просто съвпадение?”, пита тя последователите си в мржета. Наследникът на Джулиана и Илиян се появи на бял свят преди близо година и е първо за влюбената двойка. 

В мрежата се шегуват с Джулиана, че Илиян е прескачал до Русия, където явно й е сложил чифт рога и сега синът й си има братче в друга страна. / show.blitz.bg
 

Коментирай

Мазен

Мазен 22.11.2020 13:39

Престанете да пишете глупости!

.....па

.....па 22.11.2020 14:49

Пластичните операции и перхидрола са изпарили мозъка на Джулка Фасулка.

Ваньо

Ваньо 23.11.2020 15:07

Тъпа е и тя, че не знае колко си приличат децата, тъпи сте и вие, че я публикувате.