Наша поп звезда захвърли дрехи и задръжки (СНИМКИ И ВИДЕО)

Наша поп звезда захвърли дрехи и задръжки (СНИМКИ И ВИДЕО)

Поп любимката на хиляди тийнейджъри Ева Георгиева провокира вниманието, каквото и да прави, където и да отиде. Особено в последното видео към новата си песен „Ти и Аз” (по музика на Светлин Къслев, текст на Ann G и видео – Радостин Събев-Шошо, б.а.), в което младата певица е меко казано предизвикателна.

Провокациите в клипа към песента са директни и не спестяват никакви подробности. В него Ева влиза в ролята на чаровна изкусителка, заложила на ефектна секси визия, която мигновено сваля, когото си е пожелала. В случая – атлетични и симпатични български актьори.

Логично и коментарите в социалните мрежи заваляха като из ведро, защото до този момент Ева не е експериментирала чак толкова директно с външния си вид. Не е била и толкова драстично разголена. Залагала е предимно на момичешкото, бонбонено излъчване, но сега я виждаме в съвсем различна роля, която й се получава не по-малко въздействащо.

„Бях на 19, когато излезе дебютната ми песен „Повярвай в мен”. Получих голяма подкрепа от медиите тогава, за което съм безкрайно благодарна!”, връща лентата назад чаровницата. И се подсеща за нещо, което изповядва и до днес:

„Имам много силна интуиция за нещата, следвам я, радвам се на живота и съм благодарна за всичко, което ми се случва! Позитивната енергия стига до хората най-лесно чрез музиката. Нямам възможност да видя всички същества по света едновременно, но всички същества по света едновременно могат да слушат моята песен и в това се крие силата и мощта на музиката и нейното послание”.

Припомняме, че в края на миналата година Ева участва и в автомобилното състезание „Овация”, по идея на Национално движение „Овация за отговорни млади шофьори”. И на него чаровната певица отново бе посрещната като звездата на деня от своите фенове./show.blitz.bg

 

Коментирай

НАДАРЕН РОМ

НАДАРЕН РОМ 02.02.2019 19:49

ШОШАНА ШОШАНА МОЯ ЕДИНСТВЕНА МОЯ ЕДИНСТВЕНА ШОШАНА САМО ТЕБ ОСИЧАМ АС МАКЪР ДА СИ ДОСТА ЕБАНА

oooooo,

oooooo, 02.02.2019 20:31

ръгай чушки в боба!

Факайте ме

Факайте ме 03.02.2019 16:44

Тая се предлага на пазара за 50 лева на час. Явно го е закършила с парите, че се промотира така у Блиц

Опс

Опс 16.11.2021 17:33

Олелеее мале!!! Това ако е певица, аз съм динозавър! Кво пее, тя говори.... Поредната смачкана кифла! С тоя мек зад.. ник.... Не струва!!!!