logo

Яростен фен спи пред блока на наша поп любимка

Яростен фен спи пред блока на наша поп любимка

Откакто е на сцената младата певица Ева Георгиева се радва на невероятен интерес. Където и да отиде, тя е посрещана като истинска кралица, а феновете й стават все по-изобретателни в проявите си на любов към нея. Понякога даже стават твърде старателни, толкова, че чак стряскат с действията си и най-вече с идеите си да я впечатлят.

Един от почитателите на певицата, например, станала популярна покрай ролята си на Бети в култовия уеб сериал „Кифла”, е решил, че със сигурност ще й привлече вниманието, ако… спи под блока й, видя репортер на „ШОУ”. Да, колкото и безумно да звучи, избрал е да пробва с този подход точно през зимата, без значение, че вероятността да измръзне е значителна и със сигурност засега изглежда по-голяма от тази да се срещне очи в очи с любимата си изпълнителка, която дори не подозира за това.

Въпреки зверския студ навън, младежът е решен на всяка цена да стигне до своята Ева. Нещо повече – щом привлече вниманието й, той е замислил да я покани и на романтична вечеря.

„Малко е щуро, но ще издържа. Много я харесвам и съм решен на всичко, за да й привлека вниманието”, сподели вече премръзнал пред народното издание запаленият почитател, но отказа да сподели името си, защото искал „да е докрай изненада за нея”. А на въпрос откога е в това положение, тийнейджърът отвърна така: „От петък съм тук. И мисля, че днес или утре ще успея да я видя и да я поканя. Не ме притеснява, че е студено.”

Както казахме по-горе, самата Ева все още дори няма и идея, че такъв филмов сюжет се разиграва на метри от нея, но със сигурност е въпрос на време да разбере. И доколкото познаваме добрия й нрав, не само, че ще обърне внимание на своя фен, но и най-вероятно ще го посъветва да не рискува повече по този начин здравето си.

В края на миналата година, когато участва в автомобилното състезание „Овация”, по идея на Национално движение „Овация за отговорни млади шофьори”, Ева отново бе посрещната като звездата на деня от своите фенове, но тогава градусите навън, все пак, бяха съвсем различни.

В първите дни от Новата година пък, чаровната певица и актриса пусна и чисто ново парче. Песента се казва „Ти и аз”, а във видеото Ева, която е на сцената от едва 3-годишна, провокира със секси визия и ефектни флиртове с български актьори. Логично и коментарите в социалните мрежи заваляха като из ведро, защото досега Ева не е експериментирала чак толкова директно с външния си вид. Залагала е основно на момичешкото, бонбонено излъчване, но сега я виждаме в съвсем различна роля, която й се получава не по-малко въздействащо.

Коментирай

Дейва

Дейва 05.01.2019 16:59

Сопола не а да си фърля на тая! Ебати провинциалния аутлуук!

йокин

йокин 06.01.2019 19:08

''Гроздето е кисело'',рекла лисицата,нестигайки го.