НАП погна Златка Райкова за укриване на доходи! СНИМКА

НАП погна Златка Райкова за укриване на доходи! СНИМКА

Коронавирус кризата засегна мнозина, но и не са малко тези, които точно в този труден период успяха да се обзаведат с доста скъпи вещи.

Златка Райкова, например, няма никакво основание да се чувства недоволна или притеснена от положението си, при условие че наскоро е станала горд собственик на чисто нов "Мерцедес" GLЕ купе, с който вече се фука из софийските улици. Мъжът й Благой Георгиев също не остава по-назад със своя бял "Мерцедес" S класа.

Златка Райкова стресна с новите си зъби! Направи си същите като на Благо Джизъса... ВИДЕО

Можем само да гадаем откъде звездната двойка е извадила толкова пари, за да се обзаведе с ултра скъпи возила, чиято обща стойност надхвърля 300 бона. Добре известно е, че Джизъса прекрати спорната си кариера, а сега развива детска футболна школа, а блондинката има онлайн магазин за дрехи.

Какво си причини Златка Райкова? Вижте как изглежда... СНИМКА

Явно заради охолния начин на живот от НАП са погнали Русата Златка заради съмнения за укриване на доходи. Фирмата й е обект на пълна данъчна проверка, но към момента още не е известно дали има установени злоупотреби, пише "Уикенд".

Припомняме, че в началото на 2019-та Джизъса стопанисваше нapгилe бap, който обаче бъpзo фaлиpa, едва след пeт мeceцa и ексфутболистът загуби над 200 бона. След това инвecтиpa в coбcтвeнa мoднa линия примера на жена си, но за разлика от нейните тоалети, неговите анцузи не се радват на особен интерес./show.blitz.bg

Коментирай

fotini24

fotini24 25.12.2020 23:47

Какво ,казвате?Купила мерцедеса,за да се фука из София ли ?

ЭЭЭЭ

ЭЭЭЭ 26.12.2020 7:41

НАП кога ще си поиска 6 000 000 от Левски 1914 ?