Златка Райкова стресна с новите си зъби! Направи си същите като на Благо Джизъса... ВИДЕО

Златка Райкова стресна с новите си зъби! Направи си същите като на Благо Джизъса... ВИДЕО

Плеймейтката Златка Райкова се появи с чисто нова усмивка. От няколко месеца русата фурия у любимият й Благой Георгиев кътали парите от реклами, за да може и тя да коригира резците си. 

Холивудската усмивка на Златка й струвала малко над 20 бона, но не пожъна очаквания резултат. Тя се харесва и не спира да си показва зъбите в Инстаграм, но феновете я попиляха. 

Че има фасети призна самата Златка в социалните мрежи, но пък нейни почитатели не я харесват. "Все едно е взела зъбите на мъжа си и си ги е напъхала в устата. Не виждали колко му се подиграват на него, че си стори същото", възмущават се в социалните мрежи. 

Какво си причини Златка Райкова? Вижте как изглежда... СНИМКА

Безспорно Златка е една от най-поддържаните жени у нас, а корекциите й са многобройни. Уви, Благо не може да поддържа този висок стандарт на живот, след като бащата на предишната му го ошушка и го върна в първи клас, след като разбра, че слага рога на щерка му. 

Основните приходи на влюбените гълъбчета са от работата им като инфлуенсъри. Те рекламират всичко в профилите си, което може да им донесе някой друг лев, за да закърпят бюджета. Най-често рекламират елитни хотели в страната и памперси, включвайки и сина си в тази схема за печалба./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

кого ли

кого ли 23.12.2020 10:26

пъс инфлуенсват тези лъскачи ?

222

222 23.12.2020 20:12

Тази госпожа прогресивно се загрозява, че и плаща за това. Носът ѝ постепенно заприличва на този на Майкъл Джексън, а с тези кастанети .... направо плаши. Докато беше толкова тунингована можеше да се нарече дори симпатична. Жалко!

Dent

Dent 24.12.2020 16:41

Практически възможно ли е да ползват едни и същи протези ??..Да се не набутват с излишни средства де...

Опа

Опа 25.12.2020 11:05

БАСИ ИЗРОДИТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ.

ixaa

ixaa 25.12.2020 15:50

ебати мерака за оеднаквяване