Най-богатата вдовица в България се прибра тайно у нас, за да... СНИМКИ

Най-богатата вдовица в България се прибра тайно у нас, за да... СНИМКИ

Дарина Павлова готви поредната си неочаквана изненада. Вдовицата на най-богатия българин преди 1989 г. Илия Павлов е решила да се завърне тайно в родината си.

Поводът са работни срещи с режисьори и продуценти в "Ню Бояна филм", където Мадам Мулти, както я наричат от години, планира да заснеме свой касов филм.

Дарина Павлова разголи бедра до бикините и събра очите на всички във Венеция СНИМКИ

Преди това Дарина Павлова беше на престижния кинофестивал във Венеция, където не пропусна да блесне на червения килим с изящна рокля. Там тя се срещна с Катрин Деньов, Пенелопе Крус.

Дарина Павлова ще става баба! Дъщеря й показа бременно коремче СНИМКА

Дарина иначе изкара цяло лято в луксозна вила на тузарския остров Сардиния. Тя има и нова къща в сърцето на Рим, като често лети и до Америка, където също има имоти, пише "Галерия"./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 19.09.2022 10:38

Тази нагла безсрамница е богата с парите на народа които открадна заслужено отстреляния и съпруг мутра.А слугинажни медии я рекламират тук.В България всички я ненавиждат с изключение на муфтаджийката Марта Вачкова.Но Господ-ГЛЕДА.

Бай Кузи с големите бузи

Бай Кузи с големите бузи 19.09.2022 20:40

На Софи Маринова-сестра и

ЖалкиНищожества

ЖалкиНищожества 20.09.2022 21:37

Пожар бушува между чатала и,който трябва да се гаси периодично,а в задокеанския Краварник има само чекиджии,та за това се е прибрала . Н Бих я гонил с питонЯ .