Дарина Павлова ще става баба! Дъщеря й показа бременно коремче СНИМКА

Дарина Павлова ще става баба! Дъщеря й показа бременно коремче СНИМКА

Дарина Павлова ще става баба и това се видя ясно, след като дъщеря й Паола обяви своята бременност.

Паола Павлова пусна в Инстаграм „няколко симпатични снимки“, както сама ги нарече, от които се вижда, че е в напреднала бременност.

Тя обяви, че за нея се грижи таткото, както й двамата й домашни любимци – котка и куче. С тях тя по-лесно преминава през всичките перипетии на бременността си, пише "Телеграф". 

 

Паола определено проявява кураж, като споделя проблемите на своята бременност. Дъщерята на Илия Павлов и Дарина признава, че страда от ендометриоза, аденомиоза и тежка форма на алергия. Пише, че четири месеца и половина няма възпаление и как за пръв път от 17 години живее „почти без болка“. Най-вероятно Паола е бременна в петия месец.

Паола се занимава активно с йога. Има сайт за пропагандиране на здравословен живот и връзка с природата. Не издава подробности, но става ясно, че доктори са били скептици дали някога ще забременее.

Паола е най-голямото дете на Илия и Дарина Павлови, следва брат й Илия Калоян. Илия Павлов има от предишна връзка с Антоанета Чилингирова по-голяма дъщеря Венцислава. Тя е изключително близка с Дарина и двете, макар и да нямат биологична връзка, се смятат за майка и дъщеря. Венцислава пристана на мъж от една от влиятелните фамилии в Дубай и живее там. Двамата имат дъщеря Алба. Паола пък е годеница с ученическата си любов Дан./show.blitz.bg

Коментирай

Hali Galli

Hali Galli 16.08.2022 16:00

А Дарито няма ли да надуе корема. Щот се еве доста повече от дъщеря си.