Мръснишки чат разделя Куката и Снежана Макавеева

Мръснишки чат разделя Куката и Снежана Макавеева

Голямата любов на Мариан Вълев - актрисата Снежана Макавеева неведнъж го е разочаровала досега, както и той нея, само че причината да се разделят окончателно, съвсем не е само несходства в характерите.

Двамата се срещат на снимачната площадка на хитовия сериал "Под прикритие" и въпреки огромната разлика във възрастта, страстта между тях е по-силна от всичко. Куката направо губи акъла си по 22 години по-малката от него блондинка, но продължението на историята едва ли го радва особено. Те са се разделяли и събирали неведнъж досега.

Мариан Вълев - Куката сваля мацки в Хърватия

Окончателната им раздяла идва преди 10 години, когато Куката попада на няколко нейни секс чата с други мъже и това ги разделя завинаги. Преди това й прощава слухове за афера със собственик на заведение, но когато вижда нейната кореспонденция с младоци, побяснява, пише "Галерия".

Снежана Макавеева уреди кучето си в "Театър София" и... СНИМКА

Макавеева влиза често в грандиозни скандали, слухове за връзка с жени, както истории с алкохол и наркотици. Разбира се, това не може да се потвърди, но пикантните истории се разнасят от уста на уста. Актрисата има и криминално минало. В Милано се напива с компанията си започва да вилнее из центъра на града. Арестуват я, а Снежана се сдобива с тройна присъда по-бързата процедура - за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът й се разминава, защото била непълнолетна и била депортирана в България, пише още изданието.

Куката развя розови прашки СНИМКА

Една от причините да се запише в тазгодишния сезон на "Сървайвър" била идеята й да се популяризира, тъй като смята, че е забравена от кинаджиите. Във формата тя играе коалиция с кулинарното гуру Божана Кацарова, но не намира общ език с ММА боеца Георги Валентинов и ексфутболиста Благой Георгиев. Освен това е сред звездите, взели най-нисък хонорар за участието си./show.blitz.bg

Коментирай

Sony Ace

Sony Ace 02.03.2023 19:16

На какъв принцип са направили кастинга за Сървайвър? Направо съм отвратен от участниците!

В Сървайвъра

В Сървайвъра 02.03.2023 20:52

тая пошла смотла .Нехаресвала Благо и Жоро :( че пък на нея какво да и харесаш ? Мърлявия като на наркоманка вид ли ?

Адвокат

Адвокат 02.03.2023 23:49

Много състарена изглежда това от наркотиците и като цяло нечистоплътна изглежда

Кака Мара

Кака Мара 02.03.2023 23:51

Боклуци т

И двамата

И двамата 03.03.2023 8:44

са отпадъци, грозни при това.

Митко

Митко 05.03.2023 14:27

Тая винаги си има вид на мърла и наркоман ка!

Фашист

Фашист 05.03.2023 17:06

Мацката е топ, а на чичака му е увиснал и мек.