Моника Валериева призна за бременността и разкри, че е...

Моника Валериева призна за бременността и разкри, че е...

Моника Валериева разкри пред последователите си дали е бременна и това ли е причината тя да отсъства от социалните мрежи. В отговор на въпроси от последователи, тя даде категоричният отговор, че не това е причината да не бъде толкова актвина в мрежата. 

"Не е нужно да съм бременна, за да не съм активна в мрежите. Мисля, че малко ми мина интересът към инстаграм. Споделям нещо по инерция, нямам някаква амбиция за постове и сторита, на вълна истинските неща в живота съм", сподели Моника с последователите си в нета. 

Моника Валериева най-накрая призна за бебето...

В пространството тръгнаха слухове, че тунингованата красавица чака първия си наследник заради снимка със заоблено коремче и внимателно, положила ръка върху него. 

Моника Валериева се пусна гола и показа колко се е освинила СНИМКИ 18+

От спекулации се взриви и въпросът кой е таткото на подозираната рожба, тъй като Валериева вече не беше във връзка с попфолк певецът Меди.  Моника Валериева също уточни, че най-големият смисъл на живота ѝ е някой ден да има стабилно семейство и да стане майка, но този ден, изглежда, не е никъде в близкото бъдеще, пише "Телеграф".

Плеймейтката каза още, че когато има стабилна връзка и сигурност би изтрила профила си в социалните мрежи. Към момента Моника Валериева не фигурира вече в Инстаграм, което навява на мисълта, че сърцето й вече е заето./show.blitz.bg

Коментирай