Михаела Маринова скъса с футболиста! Ето какво ги издаде

Михаела Маринова скъса с футболиста! Ето какво ги издаде

Певицата Михаела Маринова и приятелят й Александър Дюлгеров май са приключили с любовта си. Напоследък двамата са все по-рядко заедно при поводи, което е съмнително.

За раздялата на Маринова с футболиста Дюлгеров говорят значителни факти.

Двойката не е изкарала заедно празниците, а също така певицата не е присъствала и на рождения ден на любимия си, който е бил неотдавна, твърдят осведомени. На всичкото отгоре, сега за предстоящото happy birthday на гласовитата изпълнителка, тя е заминала за Полша с добър приятел. Мишето ще навърши 24 години на 7 май, но по всичко личи, че на празника си няма да е с момчето си, пише "Хотнюз". 

За причини около раздялата им нищо не се коменитра. Предполага се, че двамата може да са си омръзнали, тъй като са заедно от няколко години и предполага се, че връзката им може вече да е изчерпана. От друга страна популярността на Михаела може да е поставила пред нея нов избор или обожател, с който да е решила да смени старото гадже, коментират в средите.

Преди две години се заговори, че Михаела и Александър са се сгодили по време на вояжа им в Париж. Докато двамата се любували на Айфеловата кула и си правели селфита, той паднал на колене и й поискал ръката. Изпълнителката не отклонила предложението му, но ясно му обяснила, че в близките 5-6 години няма намерение да се омъжва. Амбицията искала да надгражда кариерата си и към момента бракът и бебетата не й влизали в творческите планове. Ето защо и решили да не обявяват официално новината. А в този ред на мисли, нищо чудно и това да е причината да не продължават да са заедно?

Романът на Маринова и Дюлгеров датира от преди повече от 3 години. Техни близки твърдят, че по-влюбеният от двамата е Александър, докато Мишето била съсредоточена основно върху кариерата си./show.blitz.bg

 

Коментирай

Петко

Петко 06.05.2022 9:41

Жив ром.

дядо шарко

дядо шарко 06.05.2022 12:26

хубаво моми4е си,какво си се хванала с тоз сиганин

Иво

Иво 06.05.2022 16:24

Тая е много грозна бе. Добре че готиния младеж се е отървал кривите зъби и гърбавия нос на тая селянка.

Оля

Оля 07.05.2022 0:37

Момичета, стига с тези неграмотни футболисти- цигани!Имайте малко достойнство!

Курти

Курти 07.05.2022 0:57

Този бразилец ли е или е от Африката

Олелеееее

Олелеееее 07.05.2022 1:22

Какво стана с голямата любов,която натрапваха на хората по интервюта,телевизии и т.н. Тя специално е една кариеристка и друго не я вълнува,мисли се за световноизвестна...!

Нормални неща

Нормални неща 07.05.2022 9:53

Млади са, могат да грешат, тя има още 5-6 години време да си роди нормални, здрави деца. Той като мъж - малко повече, но като цяло, това са нормални неща. Да са живи и здрави най-вече, хората се срещат и разделят, важното е да останем хора.

Знаеща

Знаеща 15.05.2022 1:00

Хубаво е ,че се разделиха с ромчето

Сан

Сан 19.03.2023 14:56

Някакъв фетиш има към циганин