Мис България 2020 Венцислава Тафкова изпростя: Носете си шушляците, бедняци такива! СНИМКА

Мис България 2020 Венцислава Тафкова изпростя: Носете си шушляците, бедняци такива! СНИМКА

Може да носи короната на Мис България 2020, но съвсем не е за пример. Наскоро Венцислава Тафкова се изложи брутално с нелепо изказване, което едва ли пасва на посланието, което стои зад конкурс от този ранг.

Тунингованата брюнетка отнесе много гняв, заслужени критики и дори откровени обиди по свой адрес от потребители във виртуалното пространство, след като се пусна в серия от снимки с палта от естествена кожа, с които вече сме ви я показвали. И за да е картинката пълна, сега отвръща на нападките по много просташки начин, с което единствено може да си навлече още омраза.

Мис България 2020 Венцислава Тафкова бяга от България заради... СНИМКА 18+

"Мога да си го позволя и затова нося такива палта. Вие си носете шушлековите якета, бедняци такива! Аз съм друга категория", избухна Тафкова.

А откъде миската има тези възможности и как си купува толкова скъпи дрехи, може би не е чак толкова трудно да се предположи. Обществена тайна е, че те са резултат от най-древната професия, която практикува, пише "Уикенд".

Вместо да се засрами, че парите й са от креватни изпълнения с мъже, които могат да й бъдат дядовци, тя се хвали наляво и надясно. Очевидно интелектът й е на ниво 0, колкото е и естествената й красота, допълва още изданието./show.blitz.bg

Коментирай

Българка

Българка 11.11.2022 12:23

Тъпа, тъпа .............! Дай й кожено палто и й гледай сеира! Аз си нося с кеф шушляковото яке, но съм друга категория-от тези, дето работят от сутрин до вечер и спят с чиста съвест! Не ти завиждам, на такава като теб и капка вода не бих дала! Мъчно ми е за животните....

Hazarta

Hazarta 11.11.2022 16:40

Porednata prosta prostituta.

МИС ВИЛИ

МИС ВИЛИ 11.11.2022 18:14

Добре,че не съм грозна като тая прошка про.ти.у.ка . Ако това е красивото на българките приемам да не съм българка. Силиконов боклук,а акъла и е на селска смръхла! Кой дъртофелник плати за тая пача ,за да я изберат за мис не е ясно!

Косатка

Косатка 11.11.2022 18:19

Друга порода спермояд

Largo

Largo 12.11.2022 9:29

Мис Вили по добре да не си българка повярвай ми защото това е пълна трагедия в днешно време , чалгарльоци , цуларници ,завистлящина и най лошото е , че са си въобразили ,че са елитни понеже си продават задниците на поредния плащач така,че по добре да не си българка

Alex

Alex 25.01.2023 19:54

Това,че още една коза ще врещи по микрофоня,не е за учудване.Другото е,че няма кой да ги спре тези шаврантии,те не са чак толкова виновни.Виновни са тези,които им "дават зелника"!Мис България!Мамо мила!

Кико

Кико 28.02.2023 17:23

Оффф само утрепки като тая марш останаха в България ....... ((((((