Мис България 2020 Венцислава Тафкова бяга от България заради... СНИМКА 18+

Мис България 2020 Венцислава Тафкова бяга от България заради... СНИМКА 18+

Голите снимки край басейна на Венцислава Тафкова отпреди няколко дни, определено провокираха серия от коментари за нея в социалните мрежи.

Тунингованата Мис България 2020, която явно иска да привлече вниманието във виртуалното пространство, независимо дали го признава или не, този път пръска силикон и сексапил в съседна Гърция. Нещо повече - ако се доверим на информациите в публичното пространство, тя е решила да избяга от България именно в южната ни съседка заедно с мастит, гръцки олигарх.

Ето как е изглеждала Мис Българя 2020 преди корекциите СНИМКИ

Пътуванията на Тафкова до Гърция твърде много зачестиха, което навежда и на мисълта, че миската вероятно все още преценява обстановката и възможността да заживее там. Последно тя качи снимки от почивката си на остров Тасос.

Местният богаташ, с когото се твърди, че се е залюбила брюнетката, се занимавал основно с недвижими имоти, но движел и дългогодишен бизнес с нефт, с което бил известен и в олигархичните среди, пише "Хотарена". Подвизавал се предимно в Солун, където притежавал огромен 3-етажен палат на брега на морето. Отделно имал ваканционни вили на остров Тасос и в Халкидики.

Мис България 2020 си показа задницата на скандална СНИМКА 18+

Засега, поне официално, Венцислава отрича да има приятел, макар вече неколкократно да е засичана из тузарските столични барове в компанията на един и същ мъж./show.blitz.bg