Мис България 2020 изплаши с вида си, отслабнала е драстично СНИМКИ

Мис България 2020 изплаши с вида си, отслабнала е драстично СНИМКИ

Бившата Мис България Венцислава Тафкова е отслабнала драстично и вече направо плаши хората. Такива коментари могат да се срещнат в социалните мрежи за иначе атрактивната тунингована брюнетка.

Дали рязкото сваляне на килограми обаче се дължи на строг хранителен режим, на изтощителни тренировки във фитнес залата или пък на станалите напоследък все по-предпочитано и мързеливо решение - хапчета за отслабване, все още не е ясно, въпреки че предположенията за Тафкова клонят към последния вариант.

Мис България 2020 Венцислава Тафкова: Носете си шушляците, бедняци такива!

Според информациите медикаментите били подобни на тези, които Галена използвала под формата на инсулинови инжекции, като според запознати този вид лекарства имат моментален ефект, но са изключително опасни за здравето.

От последните снимки на Тафкова се вижда, че е отслабнала драстично. "Краката й са като клечки, талията й е на кукла Барби, дори бюстът й е изчезнал", коментират нейни колежки. А тези дни миската се пусна полугола – с изрязан топ и ултра къси панталонки. Снимките й шокираха последователите й заради анорексично слабото й тяло, пише "Галерия".

Мис България 2020 Венцислава Тафкова бяга от България заради... СНИМКА 18+

Самата Тафкова неведнъж е казвала, че не спазва диети и заради хранителните й проблеми преди години се старае да поддържа здравословен начин на живот. Възможно е драстичното й отслабване да не се дължи на хапчета, а просто на стрес./show.blitz.bg

Коментирай

дидо

дидо 11.05.2023 14:28

престарала се е с фото шопа

...

... 11.05.2023 17:01

Да м-р-е.

Хаха!

Хаха! 12.05.2023 0:28

Прекалила е с Фотошоп.

къню

къню 12.05.2023 6:50

ОХ НА ДЯДОООО-ДЯДО ЩЕ И ДАДЕ ДА МУ ЛАПНЕ ФРАНЗЕЛАТА.....

Цецка

Цецка 12.05.2023 17:31

Дядо Къньо, искам и аз франзела. Подай я и на мен, не само на миската.