Мира Добрева показа нещо много специално и се разплака ВИДЕО

Мира Добрева показа нещо много специално и се разплака ВИДЕО

Мира Добрева сподели видео, което всъщност трябваше да покаже доста по-рано, но не успя заради неприятностите, които имаше със здравето си. Популярната ни журналистка преживя тежка операция и бе поставена известно време в медикаментозна кома и в момента се възстанова в дома си.

Едно от най-красивите лица на БНТ публикува емоционално видео във фейсбук профила си, което предизвика вълна от реакции. В клипчето тя отваря подарък от братовчедка си, за който дори не подозира какво точно съдържа. И изненадата й се оказа пълна!

Мира Добрева показа трогателна СНИМКА след комата и призна

"Бях монтирала това клипче с намерението да го пусна на 8-ми септември, когато е рождения ден на братовчедка ми. Обстоятелствата не ми позволиха да я зарадвам така, но може би не е късно? Видео, което ще Ви покаже, че кръвта вода не става…", така е анонсирала Добрева това, което показва.

"Този подарък дойде месец след рождения ми ден от любимата ми братовчедка. Тя не прави често такъв тип изненади към мен, други са начините, по които се радваме една на друга. Но този път ми изпрати подарък, тъй като не живее в София. Много ми се иска да го отворим заедно, защото не подозирам какво има вътре и наистина не знам дали ще мога да пусна това видео. Сега ще разберем заедно.

Първи думи на Мира Добрева след като се събуди от кома ВИДЕО

Става дума за красива ваза с цветя под формата на птичка. И една грамота, която искрено развълнува Мира Добрева, тъй като е за "Най-добра братовчедка" и описва всички причини, които я правят толкова близка с братовчедка й.

"Не ви казвам името на своята братовчедка, както и на моите близки, защото смятам, че поне тях трябва да опазя от тегобата на популярността, с която аз вървя почти през целия си живот и съм свикнала с нея. Но не всички около мен искат да съм тази, която съм... Благодаря ти! Обичам те!", завърши със сълзи на очите Мира./show.blitz.bg

Коментирай

мив

мив 28.09.2023 14:38

"красива" ботоксова пита, която едвам говори. Нали си болна, спри да ни занимаваш с леля си, стрина си, учинайка си!

уф, чи мириши

уф, чи мириши 28.09.2023 18:49

миро ма, ти още ли не си разбрала, че не сереш злато. цял живот само си въртя задника на кой да кацнеш. скрий се!

еххх

еххх 03.10.2023 16:27

Яко я друса критическата!!

ПРЗДНТ кур Радев

ПРЗДНТ кур Радев 03.10.2023 23:26

Тъпо!