Първи думи на Мира Добрева след като се събуди от кома ВИДЕО

Първи думи на Мира Добрева след като се събуди от кома ВИДЕО

Журналистката Мира Добрева е у дома, след като претърпя спешна операция в "Пирогов" и бе поставена за кратко в медикаментозна кома.

"В житейските вододели понякога участват и хора, които не познаваме, но се оказват съдбовни за нас. Д-р Методи Джуджев, доц. Георги Георгиев от Пирогов, на Вас, медицинските сестри и екипите Ви - поклон и благодаря! Благодаря и на Бърза помощ! Това, че дойде толкова бързо беше от решаващо значение", написа в социалната мрежа Фейсбук Мира Добрева.

 

"Свикнали сме да търсим връзки, когато става дума за операции, за здравето ни и това е нормално. Все ще попиташ кой е най-добрият лекар. В моя случай нямаше време за нищо, разчитах само на връзката си с Бог и имах само упованието си в Него. С това искам да кажа, че не ни трябват много връзки, освен една - спасителната", каза във видеото към своите последователи Мира Добрева.

Видимо тв водещата не изглежда добре и си личи, че е преживяла кошмарни дни и здравословното й състояние не е никак добро./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 23.09.2023 16:43

Да е жива и здрава и да радва близките си,но ако е разчитала само на бог,тогава къде са лекарите...

Жената ...

Жената ... 23.09.2023 23:40

Жената се извинява. Преди време се беше изказала много грозно и неподготвено за спешната медицина. От бръмчалките е, но да е жива и здрава и тя.

Атанасов

Атанасов 24.09.2023 1:02

Бог е велик!

КИРО

КИРО 24.09.2023 1:07

КОЛКО ПАРИ ИЗЛЕЗЕ ЦЕЛИЯ МАСРАФ