Михаела Маринова въвлечена във виртуална любов ВИДЕО

Михаела Маринова въвлечена във виртуална любов ВИДЕО

Михаела Маринова е безспорно най-добрият женски вокал сред младите ни изпълнители. Кариерата й тръгва шеметно след Х Factor, където става финалист в третия сезон на предаването.

Талантливата певица, която има връзка с футболиста Александър Дюлгеров, е въвлечена във виртуална любов. Така и не става ясна реакцията на нейната половинка при създадената ситуация. 

Виртуалната любов е част от сценария на новото видео на Мишето към песента "Само теб".  

Футболистът Александър Дюлгеров: Свалих много трудно Михаела Маринова, дърпаше ми се

„Това е любимото ми видео. Любов отдалече е спорт, който практикувам и аз напоследък“, смее се Михаела. “Най-трудната част по време на снимките беше в края на снимачния процес, когато трябваше да направим сцените с дъжда. Изляха 10 кубика ледено студена вода върху мен и екранния ми партньор, а ние не трябваше да показваме колко ни е студено всъщност, даже обратното – задачата за тази сцена беше - страст“, споделя изпълнителката.

Тя върви все по-упорито нагоре с успешни парчета като „Стъпка напред“, „Не ти ли стига“, „Един срещу друг“, „Листата падат“,  „Tiempo”.  Видеото на последната песен й спечелва място в плейлистата на един от най-популярните международни телевизионни канали -  MTV Dance. 

Саня Армутлиева: Най-важната ми задача е да създам възможности на артистите да се развиват

В Tiempo e и първата й среща с румънския хитмейкър Крис Тарчеа –Monoir. Втората среща с него ражда „Само теб“, новото парче на изпълнителката, което ще излезе и с английска версия със заглавие“Now or Never”. Михаела е автор на по-голямата част от текста на „Само теб“, а в написването му взимат участие и Любо Киров, и Павел Николов от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’./show.blitz.bg

 

Коментирай