Футболистът Александър Дюлгеров: Свалих много трудно Михаела Маринова, дърпаше ми се

Футболистът Александър Дюлгеров: Свалих много трудно Михаела Маринова, дърпаше ми се

Защитникът Александър Дюлгеров се раздели с ЦСКА след два сезона и половина на "Армията". 28-годишният бранител не получаваше шанс от Нестор Ел Маестро (записа само 37 минути в първенството и 60 в Лига Европа този сезон) и логично реши да потърси късмета си в друг клуб.

Бившият играч на Пирин (Благоевград) вече е футболист на Септември (София), като се надява да помогне на столичния тим във важната мисия - да остане в Първа лига.  Всеизвестен факт е, че е гадже с гласовитата поп звезда Михаела Маринова.  Дюлгеров даде откровено интервю за www.blitz.bg/sport: 

- Какво е да имаш гадже известна певица - Михаела Маринова? Как се запознахте?
- Така се получи просто. Запознахме се съвсем случайно - чрез общи приятели. В началото общувахме чисто приятелски, но нещата прераснаха в нещо повече. Получи се просто. Взаимната ни подкрепа е огромна и е много важна. Приятелката ми е много сериозна, тя си гони нейните задачи и кариерата, аз моите. Подкрепяме се. И при нея е сложно - постоянно е нанякъде по участия, но това й е професията.

- Как успя да я свалиш?
- Нещата си станаха от само себе си, въпреки че в началото нямахме намерения да ставаме гаджета. Истината е, че я свалих много трудно. Дърпаше се в началото.

Цялото взривяващо интервю на футболната звезда четете тук! 

 

 

Коментирай

радо

радо 02.01.2019 1:12

Не си само ти те повечето са така дърпат се отначало

acetuwatacejv

acetuwatacejv 06.06.2019 15:06

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Prescription Prednisone coq.uejg.show.blitz.bg.vqb.rm http://mewkid.net/buy-prednisone/

uboloxan

uboloxan 06.06.2019 16:48

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Buy Prednisone Buy Prednisone flh.sxjc.show.blitz.bg.ela.tk http://mewkid.net/buy-prednisone/