Михаела Филева забегна в Червената пустиня и призна нещо неочаквано СНИМКИ

Михаела Филева забегна в Червената пустиня и призна нещо неочаквано СНИМКИ

И Михаела Филева забегна от България в студените месеци, за да се радва на топло и слънчево време. Певицата събира тен и впечатления в далечна и екзотична Намибия.

На райското местенце Филева е в компанията на актуалното си гадже Стефан Радов, разбира се, с когото преоткриват нови хоризонти не само в географски план, но и в личен. 

Михаела Филева напусна България СНИМКА

"Много е ценно човекът до теб да ти разбира филма, въпреки че не е част от цялата тази въртележка", каза неотдавна изпълнителката, а това, което сподели за екзотичното местенце, на което се намира в момента, гласи:

"Сърцето ми остава в Намибия ️ Влюбена съм в безкрайните хоризонти и отворените пространства. На територия 2 пъти по-голяма от територията на Германия (825 615 кв. км.), живеят малко повече от 2.5 мил. души, колкото една София.

Михаела Филева се събра с бившия си Павел

Тук човекът е на гости на най-красивата домакиня - природата. Будиш се и до палатката ти има някое диво животно, което просто преминава, ти спазваш неговите правила за живот, не то твоите. Гледаш го отдалече, не се приближаваш... Само се възхищаваш!!! И си щастлив, и си свободен!"/show.blitz.bg

Коментирай