Михаела Филева се събра с бившия си Павел

Михаела Филева се събра с бившия си Павел

Любовта между Михаела Филева и Павел Николов - Pavell вървеше на приливи и отливи през последната им година заедно. Станаха любима светска двойка и докато всички очакваха предложение за брак, те взеха, че се разделиха. 

Клюките гласяха, че зад раздялата им се крие изневяра от страна на Pavell, която Михаела не успяла да преглътне. И двамата се разделиха, което натъжи почитателите им. И дълго време не си говореха, а сега разбрахме, че отново са заедно.

Михаела Филева стана клонинг на Кали (СНИМКИ)

Е, не в онзи смисъл, на който на всички ни се иска. Известният музикант продължава да работи с бившата си половинка. Двамата заедно са написали музиката и текста на последната й песен "Изгубени в рая".

Михаела Филева се пусна без грим и смая мрежата (СНИМКА)

Странни са техните отношения след края на връзката им, още повече, че и двамата имат нови половинки до себе си. Не е ясно как новите им партньори гледат на тази тяхна дружба и дали съвместната им работа няма да навреди на любовния им статус.

Най-после! Ето кое е тайнственото гадже на Михаела Филева

На Михаела и Pavell им се налагаше да работят заедно и по време на последния сезон на "Гласът на България", където Филева бе част от журито, а той водещ. Именно там стопили леда и започнали да си говорят като приятели. Техни фенове обаче се надяват, че отново ще пламне искрицата на любовта и ще се съберат./show.blitz.bg

Коментирай