Ето го тайното гадже на Михаела Филева СНИМКА

Ето го тайното гадже на Михаела Филева СНИМКА

През пролетта на изминалата година певицата Михаела Филева разкри, че има нова връзка. След раздялата с рапъра Павел тя дълго време бе сама, но ето че най-сетне е открила човек, който я прави щастлива. „Благодарна съм му за това, че подхожда с невероятно разбиране към мен като артист. Той няма нищо общо с музикалните среди”, коментира изпълнителката.

Филева изтъкна, че се чувства много щастлива с актуалното си гадже Стефан Радов. Приятелят й не е популярно лице, занимава се с маркетинг и реклама.
Доскоро Михаела го криеше от любопитните погледи на почитателите си, но вече не се притеснява да споделя негови снимки. „Много е ценно човекът до теб да ти разбира филма, въпреки че не е част от цялата тази въртележка”, изказа се изпълнителката. Тя отдавна е запознала младежа с близките си и твърди, че всичките й приятели са го одобрили, пише "Уикенд". 

Михаела Филева се събра с бившия си Павел

 

Михаела Филева стана клонинг на Кали (СНИМКИ)


Макар че е заета с различни професионални ангажименти, Михаела успява да намира свободно време за Стефан. Влюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. В началото на годината бяха в Йордания, а после и в Куба на романтична почивка. След Нова година също планират екскурзия до екзотично място. Говори се, че певицата сама платила последната им ваканцията, защото искала да направи подарък на мъжа си. Откакто Владимир Ампов – Графа се зае да я продуцира, кариерата на Филева рязко тръгна нагоре, а банковата й сметка набъбна. Тя дори купи къща на майка си в родния им град Велико Търново. За просторния имот броила сериозна сума от собствените си спестени средства.

Запознати издават, че Михаела печели много добре благодарение на Графа, който създава за нея най-хубавите песни и я лансира в различни предавания и музикални проекти. Тя е една от звездите на продуцентската му компания „Монте мюзик” и открай време е негова любимка. Гласовитата певица участва в много реклами, ментор е и в музикалното шоу „Гласът на България”. За изявите си тя прибира тлъсти хонорари, така че финансовото й състояние в момента е стабилно.Заради топлата връзка на певицата с Графа навремето се появиха слухове, че отношенията им не са само професионални. Според клюките продуцентът бил пред развод заради Филева, но тя яростно отрича тези твърдения. „Изкараха ме някаква мъжемелачка, а изобщо аз не съм такава. Любовният ми живот в никакъв случай не е толкова интересен”, коментира Михаела.

След като прекрати връзката си с рапъра Павел Николов, Филева дълго време държеше личния си свят далеч от светлините на прожекторите. Говореше, че излиза с младия писател Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните слухове я свързваха с тенис звездата Григор Димитров. Мълвата носеше, че двамата се срещат в специално нает за целта апартамент в центъра на София. След като клюката тръгна, Михаела яростно се зае да я опровергава. Тя твърдеше, че всичко е лъжа, но малко след това Григор се раздели с официалната си половинка Никол Шерцингер./show.blitz.bg

Коментирай

мда

мда 30.03.2020 16:44

мн селско излъчване обаче