logo

Марта Вачкова и Владо Пенев се събраха, вижте кой ги сватоса... ВИДЕО

Марта Вачкова и Владо Пенев се събраха, вижте кой ги сватоса... ВИДЕО

Мартина Вачкова и Владо Пенев посрещнаха новата година под един покрив, макар все още да нямат брак, а домовете им станаха общи.

За момента актьорите живеят на разменни начала - няколко дни са в апартамента на Марта на столичния булевард "Пенчо Славейков", след това се местят в дома на Владо Пенев на ул. "Иван Вазов".

Ужас! Марта Вачкова се натрови с... СНИМКИ

Инициатива да ги събере проявила дългогодишната им приятелка Дарина Павлова, която е и най-добрата дружка на Вачкова още от студентските години. Мадам Мулти, както наричат Павлова, от доста време ги агитирала да се съберат и да заживеят под един покрив. Но дали ще се стигне до сватба, все още не е ясно, пише "Телеграф".

Владо Пенев със строга забрана от Нова тв заради... СНИМКИ

Припомняме, че миналата година Марта Вачкова и Владо Пенев на няколко пъти гостуваха в дома на Дарина Павлова в различни кътчета на света. Последно бяха през декември в Дубай, където Дарина им организира различни забавления с цел сплотяване на връзката, сред които разходка в сърцето на пустинята и лов със соколи.

Владо Пенев палува с Дарина Павлова в Дубай СНИМКИ

На Нова година двамата бяха на гости и на Катето Евро в Кокаляне, където си организираха колективно изпълнение с още колеги на песента "Страхотен ден"/show.blitz.bg

Коментирай

//////

////// 04.01.2021 13:15

Тези двама муфтаджии ходят при мадам Крадла да и помагат да харчи парите които открадна от народа отстреляния и съпруг мутра.

отврат

отврат 04.01.2021 21:50

как се натягат на тая Дарина и на Лора Видинлиева,пу нямат срам,а ония откраднаха парите на Б-я и се правят на важни персони...не ги е срам...че и наша Марта барабар,Петко с мъжете...

Свитедел

Свитедел 05.01.2021 12:47

Диртият Педер-унгел до миналата година обикаляше столичните пияци за хомосексуалисти, където търсеше мъжки ласки, сега за Кит ли ще се жени. Лика прилика са си, ако не е само евтин ПР, да се вземат тия каци и да не се показват никъде повече сред хора, да ги плашат.

Наивен

Наивен 06.01.2021 6:44

ДЪРТ ПЕДАЛ СЕ ЖЕНИ ЗА ДЪРТАТА ДЕБЕЛУНГЕРКА МУФТАДЖИЙКА БЕЗДАРНИЦА ВАЧКОВИЦА ГРОЗОТИЯ

Мишу

Мишу 06.01.2021 8:49

Фалшива "новина"-на Нова година бяха в " Боровец хилс"