logo

Владо Пенев със строга забрана от Нова тв заради... СНИМКИ

Владо Пенев със строга забрана от Нова тв заради... СНИМКИ

Владо Пенев предизвика гнева на Нова телевизия с това, което направи наскоро. Актьорът, когото гледаме в хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", а също и като част от панелистите в "Маскираният певец", без малко да се появи в конкурентна медия, където да даде интервю.

Пенев обещал да гостува в "Тази неделя" по bTV, за да разкаже за най-новата си премиера "Завръщане у дома" от Харолд Пинтър в Малък градски театър "Зад канала", но това изобщо не се понравило на шефовете в Нова тв, които биха предпочели лицата им да не обикалят други медии, докато са при тях. Ето защо от медията са наложили пълна забрана на актьора за подобни прояви.

Владо Пенев бяга от България...

Именно това ограничение стана и причина Владо Пенев да върже сериозна тенекия на колежката си Диана Любенова, която го очакваше като гост в предаването си по bTV. Той така и не се появи, въпреки многократните анонси дни преди това за гостуването му. В студиото срещу водещата седна само режисьорът на представлението Явор Гърдев, а за Владо Пенев бе споменато, че не е спазил уговорката си, пише "Уикенд".

Владо Пенев с шокиращи признания за живота си

За Владо Пенев не е имало друг вариант, освен да се съобрази с рестрикцията, дадена му буквално в последния момент, тъй като в противен случай можело да се прибегне до неустойки по договора.

Шок! Владо Пенев влезе в болница СНИМКА

Любопитна подробност е, че за разлика от Владо Пенев, други лица на Нова тв обикалят безпроблемно други тв студиа, в това число Калин Врачански, Марта Вачкова, Герасим Георгиев-Геро, Васил Василев-Зуека и т.н. Очевидно към актьора отношението е по-специално, вероятно заради позицията му в шоуто "Маскираният певец", което е едно от най-гледаните продукции в родния тв ефир./show.blitz.bg

Коментирай

анонимен

анонимен 19.10.2020 9:42

Вън.

Дааа...

Дааа... 21.10.2020 1:13

С тази брада е като битник.