logo

Владо Пенев палува с Дарина Павлова в Дубай СНИМКИ

Владо Пенев палува с Дарина Павлова в Дубай СНИМКИ

Стана ясна причината, поради която Владо Пенев пропусна последния лайф на "Маскираният певец", където се изявява като детектив. Той реши да посрещне 62-ия си рожден ден далече от родината в и доста изненадваща компания. 

Оказа се, че е поискал от Маги Халваджиян една седмица отпуск от шоуто, за да пътува до Дубай, където го раздавал като истински шейх в много приятна женска компания. 

Дарина Павлова е сред близките приятели на актьора и не пропусна възможност да покаже, че са заедно в емирството. Към тях се е присъединила и Марта Вачкова, която пък сподели няколко кадъра на сгради, които са я впечатлили. Не пропусна да види и уникалния залез, за който говорят по цял свят. 

Мадам Мулти пък изненада гостите си от България с луксозна вечеря в пустинята. Въпреки полевите условия в пустинята, празнуващите разполагат със собствен бар, дивани за полягане след тежката вечеря и маса с бяла покрива и изискани сервизи.

Компанията се забавлявала с арабска музика, яздене на камили и какво ли още не, а масрафът бил платен от Дарина. За близките си приятели тя се бръкнала с четири цифрена сума и ги поканила отново да отидат, когато са свободни./show.blitz.bg
 

Коментирай

а бе...

а бе... 29.10.2020 11:48

....да му имам приятелите на този плазмодии!

Догура

Догура 29.10.2020 12:09

Това да си близък с най-видната мутреса на прехода, си е повод за огромна "гордост".

Христо Иванов

Христо Иванов 29.10.2020 12:57

Този дедо се чуди с какво да стане интересен на хората. Земи отиди у пенсия вече, че си жалък.

Бонус

Бонус 29.10.2020 15:49

То пък един кеф в тия пясъци! Не са за завиждане, сноби отвсякъде. Само да духне вятър и ще се чудят къде да се скрият да не им се напълнят дробовете и д---тата с пясък.

Ами,

Ами, 29.10.2020 18:21

Масрафът на муфтаджиите Пенев и Вачкова са платени с пари откраднати от българския народ,които Мадам Крадла пръска с лека ръка защото не ги е изкарала с труд.

МОЛИ

МОЛИ 30.10.2020 20:51

БЕДНИТЕ АРТИСТИ,А!!!!